Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Matteus Ward, Mora
Räddningsprocent: 96,65.
Den talangfulle målvakten fortsätter ta kliv i rätt riktning. Matteus Ward har en eminent vecka bakom sig. Det blev en hållen nollan i den andra matchen mot Kristianstad och
bara totalt två insläppta baljor på dessa två bataljer.

***

Backar

Emil Andrae, HV71
Mål: 3. Assist: 2.
Stortalangen fortsätter att dominera. Emil Andrae är en offensiv attraktion i serieledande HV71 och lär få fler chanser högre upp i seriesystemet i framtiden.

Colby Sissons, Vita Hästen
Mål: 2. Assist: 3.
Det ser hoppfullt ut för Vita Hästen i jakten på att undvika negativt kval. Det har Colby Sissons stor del i. Den passningsskicklige backen hade stor del i att Norrköpingsgänget tog poäng hemma mot namnkunniga Modo nu senast.

***

Forwards

Max Lindholm, AIK
Mål: 5. Assist: 1.
AIK är synnerligen formstarka och det är Max Lindholm som har varit hetast den senaste tiden. Den SHL-meriterade forwarden har varit inblandad i sex mål och mäktat med totalt fem (!) fullträffar på de tre senaste matcherna.

Maksim Semjonov, AIK
Mål: 0. Assist: 6.

Beträffande Max Lindholm. Kedjekollegan Maksim Semjonov är också inne i ett riktigt stim. Kedjan med Semjonov, Max Lindholm och Axel Wemmenborn har varit magnifik på sistone.

Olle Liss, Björklöven
Mål: 3. Assist: 2.
Det går halvdant för Björklöven som lag, men Olle Liss har en finfin vecka bakom sig rent individuellt. Rögle-bekantingen svarade för en mäktig 3+1-meny hemma mot Vita Hästen och stod för totalt fem pinnar på tre tillställningar den aktuella veckan.