Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Lars Volden, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 100.
SHL-meriterade Lars Volden är fortsatt en klippa i topp tre-laget Bik Karlskoga. Norrmannen höll nollan är Karlskoga-gänget inkasserade full pott hemma mot Tingsryd i fredags.

***

Backar

Jesper Lindgren, Björklöven
Mål: 1. Assist: 5.
En av många formstarka Björklöven-spelare. Jesper Lindgren har varit en vass offensiv kraft den senaste tiden i ett Västerbottensgäng som håvade in fyra raka vinster den aktuella veckan - däribland mot serieledande HV71 på bortaplan.

Jimmie Jansson Lorek, Västerås
Mål: 1. Assist: 5.
Spetsbacken la in en extra växel den senaste veckan genom att vara involverad i fem mål och noteras för +4.

***

Forwards

Aleksi Rekonen, Bik Karlskoga
Mål: 4. Assist: 2.
Finländaren med juniorlandslagsmeriterna är en av Bik Karlskogas viktigaste kuggar på forwardsfronten. Aleksi Rekonen har en kanonvecka bakom sig. Inte minst med tanke på att 28-åringen svarade för två matchvinnande mål.

Victor Stjernborg, Troja/Ljungby
Mål: 3. Assist: 2.
Det mesta talar redan för att Troja/Ljungby kommer tvingas spela negativt kval - men visst finns det individuella ljusglimtar i Troja-lägret. Till exempel Victor Stjernborg, tillika stortalangen som har varit en imponerande stark offensiv kraft på sistone. Fem poäng på tre matcher av lånet från Växjö inger respekt.

Olle Liss, Björklöven
Mål: 3. Assist: 2.
Ytterligare ett exempel på en Björklöven-spelare som är tämligen formstark. Om Olle Liss fortsätter i den här stilen är det mycket möjligt med fler chanser i en bättre liga i framtiden.