• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Filip Larsson, HV71
Räddningsprocent: 90,48.

Målvaktsspelet i HockeyAllsvenskan-finalspelet har inte direkt - rent helhetsmässigt - varit någon jättehöjdare den senaste veckan. Filip Larsson har dock stundtals varit vass och klivit fram i skadade Jonas Gunnarssons frånvaro.

***

Backar

Chad Billins, HV71
Mål: 1. Assist: 1.
Den kreative jänkaren har stundtals visat prov på sin högklassiga offensiv på sistone. En spelare som får en nyckelroll i HV71:s jakt på att slå in "matchbollen".

Jesper Lindgren, Björklöven
Mål: 0. Assist: 4.
Umeå-sonen med AHL-meriterna har en stark vecka bakom sig sett till offensiven. Involverad i fyra mål. Tre av poängen mäktades med i går.

***

Forwards

Gerry Fitzgerald, Björklöven
Mål: 2. Assist: 2.

Centern i den framgångsrika kedjan med Olle Liss och Christopher Bengtsson i övrigt. Gerry Fitzgerald betyder mycket för Björklöven över hela rinken.

Jacob Olofsson, Björklöven
Mål: 2. Assist: 2.
Ytterligare en Björklöven-center som är viktig i såväl offensiven som defensiven för västerbottningarna. En av härförarna när Björklöven lyckades studsa tillbaka i går genom att bortabetvinga HV71 redan under ordinarie speltid.

Myles Powell, HV71
Mål: 1. Assist: 3.
HV71:s värvning från Västervik - som anslöt i ett sent skede av säsongen - fortsätter att vara en offensiv spetsspelare i Jönköpingslägret.