• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Matteus Ward, Mora
Räddningsprocent: 94,34.
Mora är på gång i åttondelsfinalspelet mot Tingsryd till följd av gårdagens bortaseger. En match där talangfulle Matteus Ward höll nollan. MIK-burväktaren har räddat hela 94,34 procent av skotten i HockeyAllsvenskan-slutspelet hittills.

***

Backar

Alexander Lindelöf, Tingsryd
Mål: 2. Assist: 0.
Den SHL-meriterade backen fortsätter att vara en offensiv kugge i Tingsrydslägret. Suverän i det första mötet mot Mora, tillika en batalj där han svarade för det matchvinnande målet och mäktade med ytterligare en balja.

Steven Seigo, Mora
Mål: 1. Assist: 1.
Kanadensarens återkomst i Mora har blivit lyckad. En spelare med kvaliteter över hela rinken, som - trots att han varit lite ojämn - klivit fram rejält på sistone.

***

Forwards

Skyler Mckenzie, Västervik
Mål: 4. Assist: 1.

Given i veckans lag. Västervik tog sig vidare till kvartsfinal genom att slå ut AIK. Skyler Mckenzie har varit en minst sagt stark offensiv kraft. Fem poäng - varav fyra (!) mål - på två matcher talar sitt tydliga språk.

Brett Supinski, Västervik
Mål: 2. Assist: 2.
Skyler Mckenxies kedjekollega är också inne i ett mäktigt stim. Amerikanen har snittat två pinnar per match den senaste tiden och är ett av Västerviks främsta hopp i jakten på att gå långt i HockeyAllsvenskan-slutspelet.

Daniel Ljunggren, Mora
Mål: 1. Assist: 2.
En av Moras vassaste spelare i HockeyAllsvenskan-slutspelet så här långt. Den rutinerade centern har gjort två bra matcher med sitt gedigna tvåvägsspel.