• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån ((montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Tex Williamsson, Modo
Räddningsprocent: 96,67.
Modo fick en suverän start på HockeyAllsvenskan-semifinalspelet genom att hemmabetvinga namnkunniga Björklöven. Tex Williamsson gjorde en kanonmatch mellan stolparna.

***

Backar

Emil Andrae, HV71
Mål: 0. Assist: 3.
Jättetalangen fortsätter att övertyga och prestera i match efter match. Suverän i gårdagens match, en sammandrabbning där Emil Andrae var involverad i tre mål.

Chad Billins, HV71
Mål: 1. Assist: 0.
Ytterligare en het HV71-back. Den välmeriterade amerikanen satte segermålet i det första semifinalmötet med Bik Karlskoga.

***

Forwards

Tommi Huhtala, HV71
Mål: 3. Assist: 0.
Finländaren med landslagsmeriterna har växlat upp i HockeyAllsvenskan-slutspelet. Tommi Huhtalas betydelse för HV71 har varit enorm på sistone. Det faktum att allroundforwarden svarade för ett hattrick nu senast mot Bik Karlskoga säger det mesta.

Taylor Matson, HV71
Mål: 2. Assist: 0.
Ännu en formstark HV71-pjäs. Amerikanen har varit bra i båda semifinalmatcherna mot Bik Karlskoga med sitt hårda jobb och den starka offensiven.

Oscar Pettersson, Modo
Mål: 1. Assist: 1.
Den 22-årige forwarden - som har tagit nästa steg den här säsongen i återkomsten till Modo - var en av härförarna när Öviksgänget tog ledningen med 1-0 i matcher mot Björklöven.