• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Jacob Johansson, Timrå
Räddningsprocent: 94,29.
Bik Karlskoga-produkten har spelat i Linköping i SHL tidigare. Nu kommer han få spela på den nivån även i Timrå-tröjan. Jacob Johansson var väldigt stabil i veckans två sista matcher och släppte bara in två mål på dessa bataljer.

***

Backar

Per Svensson, Timrå
Mål: 1. Assist: 1.

Almtuna-bekantingens flytt till Timrå blev onekligen succépräglad. En spelare som har betytt väldigt mycket för medelpadingarna i SHL-jakten över hela rinken. Framför allt i defensiven.

Albin Carlson, Timrå
Mål: 1. Assist: 0.

En av många andra Timrå-backar som övertygade i slutet av säsongen. Albin Carlson har varit suverän över hela banan den här säsongen och bevisat att han förtjänar fler SHL-chanser.

***

Forwards

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 2. Assist: 1.

Stjärnforwarden - som har visat prov på sitt enorma Timrå-hjärta de senaste åren - har varit eminent hela säsongen. En genuin artist med det lilla extra, som utan tvivel håller hög klass även på en ännu högre nivå.

Erik Walli Walterholm, Timrå
Mål: 1. Assist: 2.
Den NHL-draftade forwarden fick upp ångan i HockeyAllsvenskan-slutspelet. Erik Walli Walterholm var inte minst lysande i säsongens sista match.

Albin Lundin, Timrå
Mål: 1. Assist: 2.

Passningsskicklige Albin Lundin har två kanonår bakom sig i Timrå. Den SHL-meriterade centern klev fram lite extra i HockeyAllsvenskan-slutspelet och var en av Tik:s ledande spelare i SHL-jakten.