Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Daniel Marmenlind, Västervik
Räddningsprocent: 94,59.

Visst - Västervik förlorade den sjätte semifinalmatchen mot Timrå, men Daniel Marmenlind ska inte lastas för det nederlaget. Målvaktsklippan gjorde, som så många gånger förr den här säsongen, en tämligen stark insats.

***

Backar

Alexander Deilert, Björklöven
Mål: 3. Assist: 4.

Den spelskicklige backen fortsätter att övertyga och vara en het offensiv kraft i Björklöven-lägret. Rutinerade Alexander Deilert har en eminent vecka bakom sig. En genuin gigant när västerbottningarna säkrade finalplatsen i match sju mot Bik Karlskoga.

Karl Johansson, Björklöven
Mål: 1. Assist: 2.
Jämtlänningen fick det inte att lossna offensivt i grundseriesammanhang tidigare under säsongen, men har fått islossning i HockeyAllsvenskan-slutspelet. Den 28-årige liraren är viktig för Björklöven med sitt höga "hockey-IQ".

***

Forwards

Henrik Björklund, Bik Karlskoga
Mål: 5. Assist: 5.
Bik Karlskoga blev utslagna i semifinalspelet, men det är inte direkt något som Henrik Björklund ska ha kritik för. En riktig "maskin" i HockeyAllsvenskan-slutspelet. Den rutinerade forwarden avslutade säsongen med att mäkta med tio (!) pinnar på tre matcher.

Justin Crandall, Björklöven
Mål: 2. Assist: 3.
Kedjan med Justin Crandall, Tyler Vesel och Alex Hutchings har varit tongivande på sistone. Inte minst den förstnämnde. Amerikanen med den fina blicken för spelet är viktig för Björklöven över hela rinken.

Olle Liss, Björklöven
Mål: 1. Assist: 5.

Ytterligare en härförare i Västerbottensgänget. En lirare med en fenomenal högstanivå, som i sina bästa stunder håller mycket god SHL-klass.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget