Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Daniel Marmenlind, Västervik
Räddningsprocent: 94,03.

Tämligen given i veckans lag. Det faktum att Västervik fortfarande är med i semifinalserien mot Timrå är till största delen Daniel Marmenlinds förtjänst. Snacka om en målvakt som besitter en grymt hög högstanivå.

***

Backar

Michael Kapla, Västervik
Mål: 0. Assist: 3.
Ytterligare en fantastiskt viktig pjäs för Västervik och en av framgångsfaktorerna bakom succén den här säsongen. Den 26-årige amerikanen tar ett gigantiskt ansvar i såväl offensiven som defensiven.

Alexander Deilert, Björklöven
Mål: 0. Assist: 3.

Björklöven har ett bra läge i jakten på att ta sig till HockeyAllsvenskan-finalen. Det är delvis Alexander Deilerts förtjänst. En spelare som betyder mycket för laget med sin höga "hockey-IQ".

***

Forwards

Albin Lundin, Timrå
Mål: 4. Assist: 4.

Timrå har blandat och gett som lag den senaste tiden, men Albin Lundin har varit ett stort utropstecken. Den SHL-meriterade centern har varit involverad i åtta mål den senaste tiden. Lundin stack ut lite extra i match fyra, där han svarade för ett hattrick (däribland segermålet).

Pontus Andreasson, Björklöven
Mål: 2. Assist: 1.

Succécentern fortsätter att ånga på. Pontus Andreasson har en hög lägstanivå och en smarthet som få i den svenska andraligan. En spelare som har bevisat att han förtjänar att få chansen på en högre nivå.

Gustaf Thorell, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 0.

Den rutinerade centern still going strong. En grovjobbare och stark offensiv kraft i samma paket. Matchvinnare mot Björklöven i det tredje semifinalmötet med ett kyligt mål.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget