Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan-slutspelet

Målvakt

Jesper Myrenberg, Västerås
Räddningsprocent: 95,24.

Västerås säkrade kvartsfinalavancemanget i form av 2-0 i matcher mot Almtuna. Mycket tack vare Jesper Myrenbergs fina målvaktsspel. Den juniorlandslagsmeriterade burväktaren släppte bara in två mål på lika många bataljer.

***

Backar

Jimmie Jansson, Västerås
Mål: 1. Assist: 2.

På tal om formstarka VIK-spelare. Den skicklige backen har en grym åttondelsfinalserie bakom sig med ett stabilt spel över hela rinken. Inblandad i tre mål mot Almtuna.

Rasmus Bengtsson, Tingsryd
Mål: 1. Assist: 2.

Tingsryd misslyckades som lag i åttondelsfinalspelet, men Rasmus Bengtsson gjorde det väldigt bra rent individuellt i sina sista matcher i Taif (åtminstone för den här sejouren). Snacka om att den 27-åringe skåningen har tagit nästa steg den här säsongen med sitt solida allroundspel och de gedigna ledaregenskaperna.

***

Forwards

Max Lindholm, AIK
Mål: 2. Assist: 4.
Den storvuxne forwarden har gjort succé i AIK-återkomsten och varit en av lagets viktigaste pjäser. Framför allt nu senast i åttondelsfinalserien mot Tingsryd. Sex (!) poäng på två matcher inger respekt.

Johan Johnsson, AIK
Mål: 2. Assist: 3.
Beträffande Max Lindholm, Johan Johnsson - tillika centern i samma kedja - är också inne i ett ruskigt imponerande stim. En suverän tredjelänk till redan nämnde Lindholm och Nicklas Heinerö.

Fredrik Johansson, Västerås
Mål: 2. Assist: 2.
Den minst sagt rutinerade centern still going strong. Fredrik Johansson var en av härförarna i matchserien mot Almtuna med sitt imponerande starka tvåvägsspel.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget