Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Wictor Ragnewall, Troja/Ljungby
Räddningsprocent: 96,88.

Troja/Ljungby - med fyra poäng på veckans två matcher - är på gång i jakten på att undvika kvalspel. Det har Wictor Ragnewall del i. Troja-målvakten har visat prov på ett vasst målvaktsspel den senaste tiden.

***

Backar

Dennis Fröland, Troja/Ljungby
Mål: 1. Assist: 2.

Ytterligare en formstark Troja/Ljungby-pjäs. Den kreative backen har klivit fram den senaste tiden och betyder mycket för nykomlingarna med sin starka offensiv.

Chad Billins, HV71
Mål: 0. Assist: 3.

HV71 har två raka segrar i bagaget och är på gång efter formsvackan. Välmeriterade Chad Billins är en av spelarna som har varit framträdande på sistone. Lysande nu senast när Jönköpingsgänget vann toppmatchen hemma mot Modo.

***

Forwards

Myles Powell, Västervik
Mål: 3. Assist: 2.

Västervik närmar sig en plats ovanför topp sex-strecket. Myles Powell är spelaren i VIK som har tagit för sig mest den senaste veckan. En offensiv gigant med fem pinnar på tre matcher. Kanadensaren var glödhet borta mot Vita Hästen genom att mäkta med ett hattrick.

Isac Skedung, Västerås
Mål: 3. Assist: 2.

Hårdsatsande Västerås sopade rent den aktuella veckan och kan blicka uppåt i tabellen. Många spelare har varit tongivande. Inte minst Isac Skedung, tillika den SHL-meriterade centern som var en klippa både mot Tingsryd borta och AIK hemma.

Joakim Hillding, Troja/Ljungby
Mål: 3. Assist: 1.

Den tredje Troja/Ljungby-spelaren i veckans allsvenska lag. Joakim Hillding har levt upp till de högt ställda förväntningarna som en nyckelspelare i Troja hittills. Tremålsskytt (!) när Troja/Ljungby hemmabesegrade självaste Björklöven.