Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Tim Juel, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 94,74.

Värmlänningarna vann en av veckans två matcher. Underskattade Tim Juel vaktade kassen i segermatchen hemma mot Tingsryd och räddade 18 av 19 skott i den bataljen.

***

Backar

Marcus Hadegård, Timrå
Mål: 1. Assist: 1.

Timrå ångar på och kan stoltsera med 16 (!) vinster i följd. Det är delvis Marcus Hardegårds förtjänst. En tämligen solid allroundback, som har tagit ytterligare kliv den här säsongen med sitt resoluta spel över hela rinken.

Viktor Amnér, Mora
Mål: 3. Assist: 1.

Den rutinerade liraren håller fortfarande hög allsvensk klass. Powerplayskicklige Viktor Amnér drog ett tungt offensivt lass i Mora-lägret den aktuella veckan.

***

Forwards

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 2. Assist: 8.

Given i veckans lag. Jonathan Dahlén toppar HockeyAllsvenskans poängliga i överlägsen stil och fortsätter att bevisa att han är en spelare som skulle kunna leverera rejält även högre upp i seriesystemet. Tio (!) pinnar på veckans tre matcher är ett mäktigt facit. Fyra av poängen mäktades med i hemmavinsten mot Mora.

Albin Lundin, Timrå
Mål: 1. Assist: 6.

På tal om Jonathan Dahlén. Albin Lundin fortsätter att göra ett kanonjobb som center i Dahléns kedja. Viktig i såväl offensiven som defensiven för serieledarna.

William Wikman, Västerås
Mål: 2. Assist: 1.

Den SHL-meriterade Täby-produkten har inte direkt haft någon kanonsäsong rent helhetsmässigt, men är sannerligen på gång. Inblandad i tre mål i vinstmatchen borta mot Väsby - tillika veckans enda match för VIK.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget