Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Linus Ryttar, Väsby
Räddningsprocent: 95.

Nykomlingarna Väsby har en stark vecka bakom sig. Sex poäng på tre matcher talar sitt tydliga språk. Linus Ryttar vaktade kassen i båda segermatcherna och höll nollan mot Bik Karlskoga.

***

Backar

Gustav Bouramman, Väsby
Mål: 1. Assist: 0.

En av många formstarka Väsby-spelare. Juniorlandslagsmeriterade Gustav Bouramman har en stor roll på backsidan i Väsby med mycket istid. Matchvinnare nu senast mot topplaget Björklöven.

Jaakko Jokinen, Vita Hästen
Mål: 0. Assist: 1.

Den 27-årige finländaren - med tresiffrigt antal matcher i den finska högstaligan på meritlistan - är nyttig för Vita Hästen med sitt starka försvarsspel. En av härförarna i defensiven mot Modo.

***

Forwards

Christian Holmblad, Väsby
Mål: 2. Assist: 3.

På tal om heta Väsby-spelare. Doldisen Christian Holmblad har fått offensiv islossning den senaste tiden. Fem poäng på tre matcher imponerar.

Marcus Sörensen, Vita Hästen
Mål: 1. Assist: 2.

NHL-forwarden gjorde onekligen skillnad under sin sejour i Vita Hästen. Hela 24 (!) poäng på 14 matcher inger respekt. Tre av dessa mäktades med i matchen mot Modo, tillika matchen som blev Sörensens sista i Vita Hästen - åtminstone för den här sejouren.

Linus Karlsson, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 3.
Den kreative forwarden - som var väldigt vass i slutet av fjolårssäsongen när han anslöt till Bik Karlskoga - har fortsatt leverera. Eminent i segermatchen mot Tingsryd, där han var involverad i fyra (!) mål.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget