Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Emil Kruse, Västerås
Räddningsprocent: 96,23.

Den storvuxne målvakten har fått ett lyft i jämförelse med förra säsongen. Det blev bara två insläppta mål på lika många matcher den senaste veckan. Emil Kruse höll nollan i hemmamatchen mot Västervik.

***

Backar

Andreas Hjelm, Södertälje
Mål: 0. Assist: 4.

En av många formstarka spelare i tämligen heta SSK. Andreas Hjelm har visat prov på ett gediget spel över hela rinken den senaste tiden. Involverad i fyra mål på två matcher den aktuella veckan.

Per Svensson, Timrå
Mål: 1. Assist: 1.

Den rutinerade backen hade höga förväntningar på sig inför sejouren i Timrå - förväntningar som han har infriat, med råge, så här långt. En defensiv klippa, som även kan blixtra till framåt emellanåt. Inblandad i två mål nu senast mot Väsby.

***

Forwards

Måns Lindbäck, Södertälje
Mål: 4. Assist: 1.

Den 24-årige forwarden fick ett lyft i HockeyAllsvenskan i fjol. Utvecklingen har tagit fart i ännu större utsträckning den här säsongen. Måns Lindbäck är inne i ett riktigt stim med fem poäng på två bataljer. Mäktade med tre (!) baljor i segern mot Kristianstad.

Nick Olesen, Södertälje
Mål: 3. Assist: 3.

En i raden av många glödheta SSK:are. Dansken är uppe på tredje plats i HockeyAllsvenskans poängliga efter veckans imponerande poängskörd. En del av den starka kedjan med Lucas Carlsson och Matt Bailey i övrigt.

Emil Lundberg, Vita Hästen
Mål: 3. Assist: 0.

Nyförvärvet från Björklöven har tagit ett kliv framåt i Vita Hästen hittills och tagit ett stort ansvar i såväl offensiven som defensiven. Emil Lundberg svarade för ett hattrick mot Kristianstad - tillika östgötarnas enda match den senaste veckan.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget