Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Emil Kruse, Västerås
Räddningsprocent: 92,68.
Visst - insatsen mot Timrå var ingen höjdare, men Emil Kruse gjorde två riktigt fina insatser i två av tre matcher, samtidigt som det inte direkt kryllade av högklassiga målvaktsinsatser i HockeyAllsvenskan rent helhetsmässigt den här veckan. Emil Kruse var framför allt vass mot Tingsryd - en match där han höll nollan.

***

Backar

Filip Westerlund, Timrå
Mål: 2. Assist: 3.

En av många heta spelare i Timrå-lägret. Den NHL-draftade talangen är på väg mot en kanonsäsong. Involverad i fem Tik-mål den senaste veckan och ett bra spel över hela rinken i allmänhet.

Rasmus Bengtsson, Tingsryd
Mål: 0. Assist: 3.

Smålänningarnas lagkapten fortsätter att övertyga med ett bra spel i såväl offensiven som defensiven. En av härförarna när Tingsryd skrällde genom att vinna mot Björklöven.

***

Forwards

Johan Persson, Mora
Mål: 4. Assist: 3.
Mora är på stark uppgång. Mycket tack vare Johan Perssons fantastiska offensiv. Den rutinerade forwarden var i första hand vass i segermatchen mot Kristianstad, där han stod för en imponerande 2+2-meny.

Tim Söderlund, Almtuna
Mål: 2. Assist: 1.

Uppsala-laget - som bara spelade en match den aktuella veckan - svarade för ett riktigt målkalas mot Bik Karlskoga. NHL-lånet Tim Söderlund var en av kuggarna med sin suveräna offensiv.

Jeremy Boyce Rotevall, Timrå
Mål: 3. Assist: 0.

En spelare som vanligtvis står i skuggan av Timrås mer offensivt skickliga spelare och i första hand är en vass defensiv pjäs. Jeremy Boyce Rotevall fick islossning på målfronten den senaste veckan genom att mäkta med tre fullträffar. Två av baljorna gjordes mot Mora.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget