Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Daniel Marmenlind, Västervik
Räddningsprocent: 96,43.

Succén fortsätter för målvakten som var en riktig doldis på den här nivån inför säsongen. Daniel Marmenlind var en av härförarna när Västervik lyckades besegra Modo i en batalj där han räddade 27 av 28 skott.

***

Backar

Per Svensson, Timrå
Mål: 1. Assist: 0.

Den rutinerade Almtuna-bekantingen har gjort riktigt bra ifrån sig under tiden i Timrå. Framför allt med tanke på defensiven, men han är inte direkt talanglös i offensiven heller. Per Svensson visade vägen under söndagen när han satte det första målet i vinstmatchen mot sitt gamla lag.

Viktor Amnér, Mora
Mål: 2. Assist: 0.

SHL-meriterade Viktor Amnér still going strong. En av kuggarna när Mora besegrade Vita Hästen i form av att mäkta med två mål.

***

Forwards

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 1. Assist: 2.

Timrå-artisten är - återigen - med i veckans lag, välförtjänt nog. Jonathan Dahlén toppar inte bara HockeyAllsvenskans poängliga med tre poängs marginal, utan har även det överlägset högsta poängsnittet. Dahlén, som bara spelade en match den senaste veckan, mäktade med tre pinnar mot Almtuna.

Albin Lundin, Timrå
Mål: 1. Assist: 4.

Ytterligare en av många tämligen formstarka spelare i Timrå-lägret. Klasscentern har haft en eminent utveckling i Tik de senaste åren och lär få fler chanser högre upp i seriesystemet.

Marcus Sörensen, Vita Hästen
Mål: 3. Assist: 2.

NHL-lånet har - precis som väntat - blivit en fenomenal förstärkning för Vita Hästen. Det blev fem nya poäng på tre matcher den aktuella veckan för stjärnliraren.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget