Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Daniel Marmenlind, Västervik
Räddningsprocent: 96.
VIK avslutade veckan starkt med idel segrar i de två sista matcherna (Mora och Tingsryd). Talangfulle Daniel Marmenlind vaktade kassen i båda matcherna och släppte bara in två pytsar på dessa bataljer. Den 22-årige Arlanda-produkten har något stort på gång.

***

Backar

Zach Palmquist, Björklöven
Mål: 2. Assist: 2.

Björklöven går som tåget. Zach Palmquist är en av många formstarka spelare i Västerbottenslaget. En tämligen solid back med gedigna kvaliteter i såväl offensiven som defensiven.

Marcus Hardegård, Timrå
Mål: 1. Assist: 2.
Den SHL-meriterade var lysande i veckans enda match (segern mot Södertälje) för Timrås del. Kombinerade ett bra närkampsspel med en vass offensiv.

***

Forwards

Jens Lööke, Timrå
Mål: 2. Assist: 1.

På tal om Timrå. En spelare som dominerade i den redan nämnda matchen mot SSK. Spetsforwarden stod för en 2+1-meny - varav ett tämligen läckert solomål.

Tyler Vesel, Björklöven
Mål: 2. Assist: 3.
Amerikanen var nyttig för Björklöven i fjol. Den här säsongen har han tagit nästa steg i utvecklingen. Tyler Vesel var involverad i sex av lagets mål den senaste veckan. En eminent tredjelänk i enheten med Justin Crandall och Alex Hutchings.

Alex Hutchings, Björklöven

Mål: 2. Assist: 3.

Beträffande Alex Hutchings. Den rutinerade jänkaren har klivit fram rejält på sistone och återigen bevisat att han är en genuin toppspelare på den här nivån. Hutchings var med om att ta upp Oskarshamn till SHL. Dags för ett nytt SHL-avancemang med Björklöven till våren?

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget