Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Tim Juel, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 100.

Värmlänningarna har visat prov på ett mäktigt målvaktsspel den senaste veckan. Tre (!) raka nollor den senaste veckan inger respekt. Tim Juel vaktade Bik Karlskoga-kassen i två av dessa matcher (Väsby borta och Södertälje hemma).

***

Backar

Rasmus Bengtsson, Tingsryd
Mål: 2. Assist: 3.

Backen med de fina ledaregenskaperna har onekligen fått en ny dimension i sitt spel den här säsongen. Rasmus Bengtsson toppar backarnas poängliga i HockeyAllsvenskan - i överlägsen stil. En tvåvägsback som har goda möjligheter att få chansen högre upp i seriesystemet igen i framtiden.

Filip Roos, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 1.

En av många minst sagt formstarka spelare i Bik Karlskoga-lägret. Den talangfulle backen har visat prov på ett starkt allroundspel den senaste tiden.

***

Forwards

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 4. Assist: 4.
Förväntningarna är - med all rätt - skyhöga på Timrå-stjärnan. Jonathan Dahlén har levt upp till dessa förväntningar med råge i serieinledningen. Snacka om att dominera i HockeyAllsvenskan. Tik:s främsta hopp i SHL-jakten.

Isac Lundeström, Timrå
Mål: 1. Assist: 4.

Beträffande Jonathan Dahlén. Kedjekollegan Isac Lundeström - tillika NHL-lånet - har fått en flygande start i Timrå. Tämligen klockren som center i enheten med Dahlén och Jesper Boqvist.

Tor Immo, Bik Karlskoga
Mål: 4. Assist: 2.

En tredje spelare i Karlskoga-gänget. Tor Immo har visat offensiv klass den senaste veckan. Framför allt nu senast mot Modo - en batalj där han mäktade med tre baljor.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget