Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Erik Hanses, Modo
Räddningsprocent: 96,15.

En av två bra Modo-målvakter. Erik Hanses gjorde en stabil match i segermatchen AIK och följde upp den insatsen med att hålla nollan mot Tingsryd.

***

Backar

Alexander Deilert, Björklöven
Mål: 1. Assist: 1.
Den spelskicklige backen fortsätter att vara en gigant i Björklöven. Alexander Deilert - som missade fredagens batalj och kommer bli borta en längre tid på grund av skadeproblem - gjorde en kanonmatch mot Södertälje.

William Wallinder, Modo
Mål: 0. Assist: 0.

Modo har många väldigt talangfulla spelare i laget. Det gäller inte minst William Wallinder, som har goda möjligheter att gå relativt tidigt i NHL-draften senare i år. En riktigt bra insats mot Tingsryd nu senast.

***

Forwards

Oliver Eklind, Bik Karlskoga
Mål: 3. Assist: 0.
En av flera formstarka Bik-pjäser. Forwarden - som var bra i HockeyAllsvenskan redan i fjol - har tagit ytterligare ett steg framåt den här säsongen. Tremålsskytt när värmlänningarna betvingade Karlskrona.

Fredrik Forsberg, Bik Karlskoga
Mål: 3. Assist: 0.
Beträffande exempel på minst sagt formstarka spelare i Bik Karlskoga-lägret. Fredrik Forsberg mäktade med ett hattrick i prestigematchen mot Västerås. Det är förmodligen bara en tidsfråga innan Forsberg får fler chanser högre upp i seriesystemet.

Tyler Vesel, Björklöven
Mål: 2. Assist: 2.

Den AHL-meriterade centern fortsätter att göra succé i Björklöven. En tämligen solid spelare i såväl offensiven som defensiven. Matchvinnare mot Södertälje.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget