Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Joe Cannata, Björklöven
Räddningsprocent: 95,45.

Björklövens succévärvning - som vaktade kassen i hemmasegern mot Karlskrona - fortsätter att inge stabilitet mellan stolparna.

***

Backar

Mattias Nörstebö, Mora
Mål: 1. Assist: 1.

Norrmannen - som tog steget till Mora efter flera säsonger i följd i SHL-organisationer - har visat sig vara en av HockeyAllsvenskans främsta tvåvägsbackar den här säsongen.

Morten Jensen, Kristianstad
Mål: 1. Assist: 1.

Kristianstad är i allra högsta grad med i kampen om att undvika Kvalserien efter trepoängaren borta mot Tingsryd. En match där Rögle-bekantingen Morten Jensen gjorde det riktigt bra.

***

Forwards

Linus Karlsson, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 1.
Den NHL-draftade forwarden har fått en mäktig start i sin nya klubb. Sju (!) poäng på fyra matcher säger en hel del. Tre av dessa poäng mäktades med nu senast mot Almtuna. En spelare som lär bli etablerad på en högre serienivå på sikt under normala omständigheter.

Tony Mårtensson, Almtuna
Mål: 2. Assist: 1.

Almtuna är på relativt god väg att undvika Kvalserien. Det har Tony Mårtensson stor del i. En av få spelare med det lilla extra i Uppsala-laget, som framför allt är grymt viktig i offensiven. Härföraren när Ais skrällde i Nobelhallen.

Brendan Ranford, Mora
Mål: 2. Assist: 1.
Mora har gjort några lyckade värvningar under säsongens gång, som ger masarna hopp i jakten på att bli topp åtta. Det gäller inte minst Brendan Ranford. En jätte när MIK hemmabetvingade serieledande Björklöven.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget