Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Tanner Jaillet, Karlskrona
Räddningsprocent: 97,56.
Kanadensaren - som har blivit ett lyft för Karlskrona - fortsätter att prestera. En av härförarna nu senast när KHK hemmabetvingade Kristianstad. Tanner Jaillet räddade hela 40 av 41 skott i den matchen.

***

Backar

Daniel Norbe, Karlskrona
Mål: 0. Assist: 3.
På tal om heta Karlskrona-spelare. Den underskattade tvåvägsbacken - som är tvåa i backarnas poängliga i HockeyAllsvenskan - har något stort på gång. Involverad i tre mål nu senast.

Andreas Hjelm, Södertälje
Mål: 0. Assist: 3.

Den spelskicklige backen har varit mycket framgångsrik i återkomsten till Södertälje. Inte minst när SSK svarade för en mäktig vändning mot Vita Hästen i den senaste matchen. Andreas Hjelm var inblandad i tre av målen.

***

Forwards

Alex Hutchings, Björklöven
Mål: 2. Assist: 1.
Björklöven bara kör. Delvis tack vare Alex Hutchings fantastiska offensiv. Kanadensaren var en jätte i toppmatchen mot Bik Karlskoga och svarade bland annat för den matchvinnande baljan.

Nick Olesen, Södertälje

Mål: 2. Assist: 1.

Dansken - som var riktigt bra i HockeyAllsvenskan redan i fjol - har tagit nästa steg i Södertälje-dressen den här säsongen. Segerskytt nu senast i den redan nämnda matchen mot Vita Hästen.

Victor Öhman, Västervik
Mål: 1. Assist: 2.

Västervik är på god väg att undvika Kvalserien. Det har Victor Öhman i allra högsta grad del i. Spetsforwarden var inblandad i tre mål nu senast mot AIK.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget