Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Joe Cannata, Björklöven
Räddningsprocent: 96,2.
Björklöven - som håvade in tre raka segrar - har en stark vecka bakom sig. Succémålvakten vaktade kassen i samtliga matcher och släppte bara in tre mål.

***

Backar

Jimmie Jansson, Västerås
Mål: 1. Assist: 2.

Västerås är formstarka. Det är delvis Jimmie Janssons förtjänst. Backklippan har visat prov på ett stabilt tvåvägsspel på sistone.

Tom Hedberg, Modo
Mål: 1. Assist: 2.

Modo har några backtalanger, som mest kommer troligt kommer bli etablerade på en högre serienivå på sikt. Tom Hedberg tillhör den skaran. En jätte över hela rinken, som kommer bli grymt viktig i SHL-jakten.

***

Forwards

Alexander Lunsjö, Västerås
Mål: 3. Assist: 0.
Ytterligare en glödhet VIK-spelare. Den 22-årige forwarden - som värvades från Almtuna - har tagit nästa steg den här säsongen i Västerås-tröjan. Det blev tre pytsar den senaste veckan. Två baljor mot Kristianstad och matchvinnare mot Södertälje.

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 2. Assist: 3.

Modo-liraren Jonathan Johnsons främsta utmanare i kampen om att vinna HockeyAllsvenskans poängliga. Timrå-artisten - som har spelat med Linus Nässén och Jens Lööke den senaste tiden, som är en genuin superkedja - har stor del i att Tik är så formstarka.

Adam Tambellini, Modo

Mål: 3. Assist: 2.

Modos succévärvning, som har dominerat totalt under sin korta sejour i Öviksgänget hittills. Adam Tambellini kombinerar ett hårt jobb med ett tämligen brett offensivt register. Härföraren när Modo betvingade AIK.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget