Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Linus Lundin, Modo
Räddningsprocent: 97,2.
Modos matchhjälte i prestigematchen mot Björklöven. Linus Lundin svarade för många högklassiga ingripanden i publikfesten. Snacka om att Lundin har haft en magnifik utveckling under tiden i Övikslaget så här långt.

***

Backar

Tobias Enström, Modo
Mål: 0. Assist: 0.

Den minst sagt namnkunnige backen fortsätter att göra ett kanonjobb i Modo. En spelare som var väldigt nyttig nu senast mot Björklöven. Inte minst med tanke på den uppoffrande defensiven.

Dennis Fröland, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 1.

Den 27-årige backen var bra på allsvensk nivå redan i fjol, men har tagit ytterligare ett steg framåt den här säsongen hittills. Lysande i prestigemötet med Västerås, där han var involverad i två mål.

***

Forwards

Daniel Sylwander, Modo
Mål: 1. Assist: 1.
Skåningen är framför allt en energispelare, men i gårdagens match mot Björklöven blixtrade han till även i offensiven. En av de främsta härförarna när Modo inkasserade tionde (!) raka trepoängaren.

Fredric Weigel, Björklöven
Mål: 0. Assist: 0.

Visst - Björklöven-debuten var inte bra rent statistikmässigt, men offensiven höll en hög nivå rent spelmässigt. Inte minst i powerplay. En artist med skills som har goda förutsättningar att bli en av lagets viktigaste spelare den här säsongen.

Max Lindholm, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 0.

Bik Karlskoga har en tämligen stark offensiv. Det har inte minst Max Lindholm - tillika lånet från Örebro - bidragit till den senaste tiden. En av många bra spelare i matchen mot Västerås.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget