Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Tim Juel, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 97,3.
En av två mycket formstarka Bik Karlskoga-målvakter. Tim Juel vaktade kassen i bortamatchen mot AIK och släppte bara in ett mål på 37 skott.

***

Backar

Wilhelm Westlund, Bik Karlskoga
Mål: 0. Assist: 3.
På tal om exempel på Bik Karlskoga-nyförvärv som har varit tämligen heta på sistone. Wilhelm Westlund - som Bik är på god väg att "vidareförädla" till något riktigt, riktigt bra - har visat upp ett fint tvåvägsspel.

Viktor Grahn, Karlskrona
Mål: 0. Assist: 3.

Karlskrona är på stark uppgång. Det har backklippan med juniorlandslagsmeriterna del i. Viktor Grahn har fått rätt så mycket förtroende på sistone och varit involverad i tre mål på två matcher. Suverän i hemmavinsten mot namnkunniga Västerås.

***

Forwards

Fredrik Forsberg, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 5.

En av flera glödheta forwards i Bik-lägret. Leksandsbekantingen mäktade med makalösa sju (!) poäng på två matcher den senaste veckan. Fem av pinnarna gjordes i hemmavinsten mot Västervik.

Jesper Kokkonen, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 2.

Bik-forwarden - som gjorde det bra redan under sin första allsvenska säsong i fjol - har fått ytterligare en dimension i sitt spel den här säsongen. En av härförarna i det minst sagt formstarka Värmlandslaget.

Johan Porsberger, AIK
Mål: 3. Assist: 0.

Den SHL-meriterade forwarden med det vassa skottet har - precis som laget - haft en tung säsongsinledning, men nu har det lossnat på allvar. Tre fullträffar nu senast i hemmasegern mot topplaget Timrå inger respekt.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget