Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan
Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott utser veckans lag i HockeyAllsvenskan

Målvakt

Viktor Kokman, Vita Hästen
Räddningsprocent: 96.

Vita Hästen går som tåget. Mycket tack vare Viktor Kokmans starka målvaktsspel. Kokman höll nollan mot Bik Karlskoga och släppte bara in två mål mot Västervik.

***

Backar

Léon Lerebäck, Timrå
Mål: 1. Assist: 0.
Matchens profil på backsidan när Timrå bortabesegrade Tingsryd - en sammandrabbning som han avgjorde. Frölunda-bekantingen har fått en fin start i sin nya klubb.

Alexander Deilert, Björklöven
Mål: 3. Assist: 1.

Björklöven är mycket formstarka. Det är till viss del Alexander Deilerts förtjänst. Den kreative backen har varit en offensiv gigant på sistone. Inte minst i prestigematchen mot Modo.

***

Forwards

Albin Lundin, Timrå
Mål: 4. Assist: 2.
Timrå-nyförvärvet fortsätter att göra dundersuccé i kedjan med Jonathan Dahlén och Jens Lööke. En spelare som har tagit ett stort ansvar i såväl offensiven som defensiven.

Jonathan Dahlén, Timrå
Mål: 1. Assist: 4.
På tal om Albin Lundin. Redan nämnde Jonathan Dahlén fortsätter också övertyga. En spelare med kvaliteter för att prestera rejält på en ännu högre nivå.

Tor Immo, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 3.

Liraren lyckades inte i Leksand, varpå han avslutade förra säsongen i Bik Karlskoga och gjorde bra ifrån sig. Det har gått ännu bättre den här säsongen hittills och Bik fortsätter bevisa att klubben är skicklig på att vidareförädla spelare med mycket potential. Fem pinnar på tre bataljer den senaste veckan inger respekt.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget