Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher
Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar torsdagens SHL-matcher

Växjö - Malmö

Matchtips: 1.

Ytterligare en tämligen svårtippad match. Växjö föll förvisso nu senast borta mot Djurgården, men har håvat in sex poäng på de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Malmö så här långt. Skåningarna blir oavsett ett kraftprov. Redhawks kan ståta med två raka trepoängare och är ett lag med mycket potential. Bortafacitet har dock inte direkt varit starkt rent helhetsmässigt. Lägg därtill att Lakers vann det senaste mötet lagen emellan och är hemmastarka. Känslan är att smålänningarna vinner igen.

***

HV71 - Linköping

Matchtips: X.

Även matchen i Jönköping är att betrakta som mycket oviss. HV71 har visserligen två förluster på de tre senaste matcherna, men är på gång i och med hemmavinsten mot Luleå nu senast. Smålänningarna kan dessutom stoltsera med fyra hemmavinster i följd. Linköping föll hemma mot Luleå nu senast, men gjorde det rätt så bra sett till spelet och har två vinster på de tre senaste matcherna. LHC är å andra sidan ett halvdant bortalag och HV71 har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Jönköpingsgänget får med sig minst en pinne från den här tillställningen. Delvis till följd av lagets starka målvaktsspel.

***

Oskarshamn - Brynäs

Matchtips: 1.

Oskarshamn jagar revansch efter fem raka nederlag. Möjligheterna är goda. Brynäs har förlorat sju (!) av de åtta senaste matcherna och är bortasvaga. IKO har gjort en bättre säsong än BIF hittills och vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Smålänningarna är dessutom ett helt okej hemmalag. Tipset utgörs av att Oskarshamn drar det längsta strået. Till viss del med tanke på Brynäs defensiva brister.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget