Dragskott tippar tisdagens SHL-matcher
Dragskott tippar tisdagens SHL-matcher

Dragskott tippar tisdagens SHL-matcher

Spela på SHL-matcher hos Svenska Spel

***

HV71 - Frölunda

Odds från Svenska Spel:
1: 2,60 X: 4.20 2: 2.40

Matchtips: 1.

HV71 har onekligen mycket att jobba på efter den usla insatsen i Ängelholm. Frölunda är ett annat lag som stod för en bedrövlig premiärinsats. Göteborgarna är förvisso i grunden alldeles för bra för att inte resa sig över tid, men kortsiktigt är det ytterst ovisst. Känslan är att göteborgarna får det fortsatt tufft i kväll. Tipset är att HV71 vinner redan under ordinarie speltid. Delvis till följd av målvaktsspelet.

***

Linköping - Brynäs

Odds från Svenska Spel:
1: 2.62 X: 4.15 2: 2.39

Matchtips: X.

En tämligen svårtippad batalj. Linköping - som inte orkade stå emot Djurgården i premiären - har ett riktigt kraftprov framför sig. Brynäs premiärinsats i Göteborg inger sannerligen respekt. Det skiljer inte så mycket mellan lagen och tipset är att matchen inte avgörs under ordinarie speltid.

***

Malmö - Rögle

Odds från Svenska Spel:
1: 2.33 X: 4.25 2: 2.65

Matchtips: X.

Derbydags i Skåne. Malmö har mycket att bevisa efter bortanederlaget mot nykomlingarna Leksand. Rögle svarade för en imponerande stark premiär genom att vinna tämligen komfortabelt mot HV71. RBK har ett bättre lag, men hemmaplansfördelen betyder mycket för Redhawks. Tipset är att Malmö kämpar sig till minst en pinne.

***

Oskarshamn - Leksand

Odds från Svenska Spel:
1: 2.35 X: 4.25 2: 2.63

Matchtips: 2.

Nykomlingarna möts. En väldigt oviss match. Oskarshamn gjorde det bra som fick med sig en pinne från Skellefteå och att möta IKO på bortaplan är alltid tufft på förhand. Leksand - som tog full pott i premiären - blir en svår uppgift. Känslan är att masarna vinner igen. Delvis tack vare lagets offensiva spetskompetens.

***

Örebro - Luleå

Odds från Svenska Spel:
1: 2.77 X: 4.20 2: 2.27

Matchtips: 1.

Två lag som gjorde det riktigt bra i premiären drabbar samman. Det faktum att Örebro bortabetvingade Färjestad redan under ordinarie speltid sticker onekligen ut. Luleå har visserligen i grunden ett bättre lag, men situationen på backsidan är tuff för tillfället. Känslan är att ÖHK drar det längsta strået den här gången. Mycket till följd av lagets höga offensiva kapacitet.

***

Skellefteå - Färjestad

Odds från Svenska Spel:
1: 2.53 X: 4.20 2: 2.46

Matchtips: 1.

Två lag som har mycket att bevisa. Skellefteå var i gungning rejält mot Oskarshamn och måste få ordning på defensiven. Färjestad hade också stora defensiva problem i premiären. Tipset är att FBK åker på ytterligare en förlust mot offensivt spetsiga SKE.

***

Växjö - Djurgården

Odds från Svenska Spel:
1: 2.20 X: 4.10 2: 2.93

Matchtips: 1.

Växjö jagar en snabb revansch efter premiärförlusten mot Luleå. Möjligheterna är mycket goda. Inte minst med tanke på att hemmaplansfördelen väger tungt. Djurgården - som besegrade Linköping i premiären - blir en rejäl utmaning. Tipset utgörs av att Lakers styr upp det här till slut. Delvis tack vare lagets vassa forwardsbesättning.

***

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Dela inlägg

Kommentera bloginlägg