Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar tisdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Björklöven - Kristianstad

Matchtips: 1.

En match där Björklöven är tämligen stora favoriter. Västerbottningarna kan ståta med fem raka trepoängare och är det enda obesegrade laget i HockeyAllsvenskan så här långt. Kristianstad - med fem nederlag på de sex senaste bataljerna - är inne i en tuff period. Björklöven har ett betydligt bättre lag och tipset utgörs av att hemmalaget håvar in tre poäng. Delvis till följd av lagets solida defensiv.

***

Almtuna - Modo

Matchtips: 1.

En lurig match att tippa. Almtuna jagar revansch efter två raka förluster. Modo - med endast fyra poäng på fem matcher - är seriens största negativa överraskningslag hittills. Ais vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Grundkapaciteten är dock hög och Öviksgänget ska på intet sätt räknas bort. Det är upplagt för en jämn match i Uppsala. Känslan är hur som helst att Almtuna drar det längsta strået. Mycket till följd av lagets höga offensiva kapacitet.

***

Mora - Västervik

Matchtips: X.

Ytterligare en svårtippad sammandrabbning. Mora - med nio poäng på fem matcher - har inlett serien riktigt bra utifrån förutsättningarna. Västervik har visserligen två raka förluster, men var ytterst nära att ta poäng borta mot suveräna Björklöven nu senast. VIK vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att gästerna får med sig minst en poäng från Dalarna.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget