Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Timrå - Kristianstad

Matchtips: 1.

En batalj där Timrå ska betraktas som stora favoriter. Tik kan ståta med tre trepoängare på de fyra senaste matcherna. Kristianstad är på nedgång och har blandat och gett i serieinledningen. Ett lag som har haft svårt att hitta den rätta jämnheten. Timrå är hemmastarka och tipset utgörs av att medelpadingarna håvar in full pott. Mycket till följd av lagets eminenta offensiva spetskompetens.

***

Södertälje - Tingsryd

Matchtips: 1.

En väldigt svårtippad match. Södertälje - med fem förluster på de sex senaste matcherna - är inne i en tung period. Tingsryd blir en rejäl utmaning. Taif kan ståta med två raka trepoängare och krigar i tabellens toppskikt. En positiv överraskning i HockeyAllsvenskan den här säsongen hittills. SSK:s grundkapacitet är dock grymt hög och känslan är att vinden vänder för Sportklubben.

***

Björklöven - Västervik

Matchtips: 1.

Västervik på hemmaplan är en match som Björklöven ska vinna under normala omständigheter. Västerbottningarna har inlett serien med fyra raka trepoängare och en fantastisk målskillnad. VIK föll oväntat hemma mot Väsby nu senast. Västervik har å andra sidan gjort en helt okej serieinledning rent helhetsmässigt. Gästerna lär dock inte rå på Björklöven i den här matchen. Delvis till följd av hemmalagets starka defensiv.

***

Modo - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.

Ovisst var ordet. Modo har visserligen inlett seriespelet på ett halvdant sätt sett till helheten, men är onekligen på gång i och med den komfortabla hemmavinsten mot Kristianstad nu senast. Bik Karlskoga - med tre raka trepoängare i bagaget - blir ett kraftprov. Öviksgänget har dock i grunden ett snäppet bättre lag och tipset utgörs av att Modo inkasserar tre poäng.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget