Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

AIK - Västerås

Matchtips: 1.

En oviss match. AIK är inne i en bra trend - fyra vinster i följd imponerar. Västerås blir en tuff utmaning. VIK föll förvisso nu senast hemma mot Bik Karlskoga, men har varit starka rent helhetsmässigt de senaste veckorna. Stockholmarna vann dock det senaste mötet lagen emellan och är bra i hemmaplanssammanhang. Tipset är att hemmaplansfördelen avgör.

***

Modo - Tingsryd

Matchtips: 1.

Modo - med sex poäng på de tre senaste matcherna - är på gång. Tingsryd har en hel del att jobba på efter fyra raka nederlag. Grundkapaciteten är dock hög och Taif, som vann det senaste mötet lagen emellan, har goda möjligheter under söndagen. Öviksgänget har dock besegrat Tingsryd tidigare under säsongen och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Känslan är att Modo styr upp det här.

***

Södertälje - Almtuna

Matchtips: 1.

Södertäljes jakt på att utmana topplagen i HockeyAllsvenskan går vidare. Formen (två förluster på tre matcher) är halvdan, men SSK har gjort en bra säsong sett till helheten och är dessutom hemmastarka. Almtuna har mycket att jobba på efter sex raka förluster. Uppsala-gänget har emellertid vunnit ett av två möten lagen emellan och det är upplagt för en jämn batalj. Almtuna är dock bortasvaga och tipset är att Södertälje vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget