Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Almtuna - Tingsryd

Matchtips: X.

Almtuna jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Tingsryd blir en tuff utmaning. Taif är obesegrade under ordinarie speltid i sex matcher i följd och har vunnit fyra av dessa. Lägg därtill att smålänningarna kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Tingsryd är emellertid inte direkt något suveränt lag i bortaplanssammanhang, samtidigt som Uppsala-gänget är hemmastarka. Känslan är att Ais får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Mora - AIK

Matchtips: 2.

Mora har haft det tungt (två raka nederlag) den senaste tiden. AIK - med tre raka vinster - blir ett kraftprov. Faktum är dock att MIK har 2-0 i inbördes möten. Stockholmarna har dock i grunden ett bättre lag. Mora är dessutom hemmasvaga. Tipset utgörs av att Gnaget vinner. Mycket till följd av den höga kapaciteten på forwardssidan.

***

Västerås - Björklöven

Matchtips: X.

Söndagens mest svårtippade match i HockeyAllsvenskan. Västerås - som har vunnit två av de tre senaste matcherna - är på gång. Björklöven blir en ordentlig utmaning. Västerbottningarnas form är emellertid svag (tre förluster på de fyra senaste matcherna). Björklöven vann dock det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Västerbottensgänget är dessutom bortastarka. Tipset är att Björklöven får med sig minst en pinne från Västmanland.

***

Västervik - Kristianstad

Matchtips: 1.

En match där Västervik är favoriter. VIK har gjort en bättre säsong än Kristianstad hittills och är ett rätt så bra hemmalag. Formen (fyra raka förluster) är dock usel. KIK - som kan stoltsera med tre vinster på de fyra senaste matcherna - är heta och är ett lag med mycket potential. KIK är dock bortasvaga. Känslan är att Västervik styr upp det här. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Timrå - Södertälje

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Timrå kan ståta med fyra vinster i följd och är grymt hemmastarka. Södertälje blir en oerhört svår uppgift. SSK har också vunnit de fyra senaste matcherna. Sportklubben är dessutom ett ganska bra bortalag. Tik har emellertid 2-0 i inbördes möten och tipset utgörs av att medelpadingarna tar ytterligare ett steg mot seriesegern. Delvis med tanke på lagets fantastiska offensiva spetskompetens.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget