Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar söndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Kristianstad - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En mycket oviss match. Kristianstad har visserligen tre förluster på de fyra senaste bataljerna, men är på gång i och med hemmavinsten mot Almtuna nu senast. Vita Hästen - med tre raka nederlag - är inne i en tung period. Östgötarna vann dock det senaste mötet lagen emellan och är dessutom ett ganska bra bortalag. KIK besitter dock en hög grundkapacitet och känslan är att skåningarna drar det längsta strået den här gången. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Björklöven - Väsby

Matchtips: 1.

Det råder inga som helst tvivel om att Björklöven är stora favoriter under söndagen. Västerbottningarna har tagit 24 poäng mer än Väsby - tre färre spelade matcher till trots. Därmed inte sagt att nykomlingarna ska räknas bort. Faktum är att Väsby vann det senaste mötet lagen emellan och har en mycket hög högstanivå. Björklöven är emellertid hemmastarka och har i grunden ett mycket bättre lag. Lägg därtill att Väsby inte har övertygat i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Björklöven vinner redan under ordinarie speltid. Delvis med tanke på lagets offensiva övertag.

***

Modo - Västerås

Matchtips: 1.

Modo jagar lagets tredje trepoängare inom loppet av fyra matcher. Västerås - med fyra förluster på de fem senaste matcherna - har mycket att bevisa. Inte minst med tanke på laget inte direkt är något höjdarlag i bortaplanssammanhang. Öviksgänget har å andra sidan haft stora besvär i hemmaplanssammanhang sett över hela säsongen. Modo besitter dock en högre kapacitet än VIK och känslan är att hemmalaget styr upp det här. Mycket tack vare lagets höga kapacitet på forwardsfronten.

***

Almtuna - Bik Karlskoga

Matchtips: 2.

En svårtippad sammandrabbning. Almtuna har en hel del att jobba på efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Bik Karlskoga vann visserligen nu senast hemma mot Vita Hästen, men har varit ojämna den senaste tiden. Uppsala-laget vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Värmlänningarna har emellertid i grunden ett bättre lag. Tipset är att Bik vinner, trots att Almtuna är ett bra hemmalag.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget