Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Mora - Vita Hästen
1: 1.8
X2: 1.9

Matchtips: 1.

En svårtippad match. Mora - som har fyra raka förluster - är inne i en tung period. Vita Hästen föll visserligen nu senast, men rubbade i allra högsta grad topplaget Björklöven på bortaplan. Lägg därtill att Norrköpingsgänget har tagit poäng i fem av de sex senaste matcherna. MIK besitter dock en hög grundkapacitet och faktum är att masarna vann när lagen möttes senast. Känslan är att Mora drar det längsta strået även den här gången. Mycket tack vare lagets starka backsida.

***

Södertälje - Kristianstad
1: 2.1
X: 3.96
2: 2.63

Matchtips: 1.

Södertälje är på gång till följd av bortavinsten mot Almtuna. Kristianstad blir en svår uppgift. Nykomlingarna har hela sex vinster på de sju senaste matcherna och är ett lag som gjort det bra rent helhetsmässigt i allmänhet den här säsongen hittills. KIK är dessutom ett rätt så bra bortalag och SSK har inte direkt övertygat i hemmaplanssammanhang. Södertälje vann dock det senaste mötet lagen emellan och är ett lag med en högre kapacitet än Kristianstad. Tipset utgörs av att SSK styr upp det här.

***

Karlskrona - Almtuna
1: 1.89
X: 4
2: 3.02

Matchtips: 1.

En match där Karlskrona ska betraktas som favoriter. KHK föll förvisso nu senast, men fick trots allt med sig en poäng borta mot namnkunniga Västerås och tio pinnar på de fyra senaste matcherna imponerar. Almtuna - med tre förluster på de fyra senaste matcherna - har haft det tufft den senaste tiden. Uppsala-gänget är dessutom bortasvaga och Karlskrona vann när lagen möttes senast. Tipset är att Blekinge-gänget vinner även den här gången.

***

Modo - Västerås
1: 1.67
X: 4.3
2: 3.59

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Modos form är mäktig; tio (!) raka trepoängare inger respekt. Västerås blir ett kraftprov. VIK har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och är ett riktigt bra bortalag. Västmanlänningarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Modo är dock oerhört hemmastarka och känslan är att Öviksgängets segersvit utökas. Mycket tack vare det vassa målvaktsspelet.

***

AIK - Timrå
1: 2.7
X: 3.93
2: 2.06

Matchtips: 2.

AIK har hamnat i en rejäl formsvacka; sju (!) förluster i följd talar sitt tydliga språk. Gnaget ska emellertid på intet sätt räknas bort. Timrå har dels blandat och gett på sistone. Faktum är dessutom att stockholmarna vann det senaste mötet lagen emellan. Tik har dock gjort det bra i bortaplanssammanhang rent helhetsmässigt och har i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att Timrå styr upp det här till slut. Mycket till följd av lagets eminenta offensiva spetskompetens.

***

Västervik - Bik Karlskoga
1: 2.61
X: 4.2
2: 2.04

Matchtips: X.

Västervik är ute efter revansch efter två raka förluster. Bik Karlskoga blir ett stort kraftprov. Värmlänningarna har inkasserat tre raka trepoängare och gjort en betydligt bättre säsong än VIK hittills. Bik vann dessutom det senaste mötet lagen emellan i överlägsen stil. Lägg därtill att Karlskoga-gänget har snittat två pinnar per bortamatch. Västervik besitter dock en hög grundkapacitet och känslan är att VIK krigar till sig minst en poäng på onsdagskvällen inför hemmafansen.

***

Tingsryd - Björklöven
1: 2.87
X: 4
2: 1.95

Matchtips: 2.

Tingsryd - som har varit ojämna den senaste tiden - har en grymt tuff uppgift framför sig. Björklöven har förvisso två nederlag på de tre senaste matcherna, men vann hemma mot Vita Hästen nu senast och det skiljer redan 15 poäng mellan lagen. Västerbottningarna är dessutom seriens bästa bortalag och Taif har inte direkt rosat marknaden i hemmaplanssammanhang. Lägg därtill att Björklöven vann när lagen möttes senast. Tipset är att gästerna vinner igen. Delvis till följd av det försvarsmässiga övertaget.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget