Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Mora - Björklöven

Matchtips: 2.

En oviss sammandrabbning. Mora jagar revansch efter fyra förluster på de fem senaste matcherna. Björklöven blir en tuff utmaning. Västerbottningarna har vunnit två av de tre senaste matcherna och det var oerhört starkt att betvinga svårspelade Södertälje redan under ordinarie speltid nu senast. Björklöven är dessutom ett bra bortalag, samtidigt som MIK har varit halvdana i hemmaplanssammanhang. Masarna har dock en hög kapacitet och faktum är att Mora kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Känslan är emellertid att Björklöven blir för svåra den här gången. Delvis med tanke på lagets höga kapacitet på forwardssidan.

***

AIK - Almtuna

Matchtips: 1.

En väldigt viktig match i topp sex-striden. AIK - med fem vinster på de sex senaste matcherna - är tämligen formstarka. Almtuna har mycket att jobba på efter fyra förluster i följd. Uppsala-laget har dock vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen och ska på intet sätt räknas bort. Stockholmarna är emellertid ett bra hemmalag och Ais har inte direkt övertygat på bortais. Tipset utgörs av att hemmaplansfördelen avgör.

***

Modo - Södertälje

Matchtips: X.

Ytterligare en svårtippad batalj. Modo - som har två vinster på de tre senaste matcherna - är på gång. Södertälje blir ett kraftprov. SSK är ett topp fyra-lag som är bra på bortais. Formen är dock halvdan. Lägg därtill att Öviksgänget är helt okej i hemmaplanssammanhang och har 2-1 i inbördes möten. Tipset är att Modo får med sig minst en pinne från den här matchen.

***

Västervik - Väsby

Matchtips: 1.

Västervik är på gång; två vinster på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Väsby - som kan ståta med två vinster i rad och tre bataljer i följd med poäng - blir en ordentlig utmaning. Faktum är att nykomlingarna har 2-1 i inbördes möten. VIK är dock ett bra hemmalag och Väsby har inte övertygat i bortaplanssammanhang den här säsongen sett till helheten. Tipset utgörs av att Västervik styr upp det här. Mycket tack vare målvaktsspelet.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget