Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Tingsryd - Björklöven

Matchtips: X.

Tingsryd jagar lagets fjärde vinst inom loppet av fem matcher. Möjligheterna är ganska goda. Björklöven har mycket att jobba på efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Lägg därtill att Taif vann det senaste mötet lagen emellan. Smålänningarna är dessutom ett ganska bra hemmalag. Västerbottningarna är å andra sidan bortastarka och har gjort en betydligt bättre säsong än Tingsryd hittills. Tipset utgörs av att Björklöven får med sig minst en poäng från Nelson Garden Arena.

***

Västerås - Mora

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Västerås - med två förluster på de tre senaste matcherna - är på nedgång. Det är svårt att veta var Mora står efter att ha varit spellediga i cirka tre (!) veckors tid. MIK var ojämna innan matchuppehållet och VIK har i grunden ett bättre lag. Masarna är dock rätt så bra i bortaplanssammanhang. Västerås är emellertid ett helt okej hemmalag och känslan är att vinden vänder. Mycket till följd av lagets målvaktsspel.

***

Vita Hästen - Almtuna

Matchtips: 1.

Vita Hästen har förvisso tre förluster på de fyra senaste matcherna, men är på gång i och med bortasegern mot Kristianstad nu senast. Almtuna - som har fyra förluster på de fem senaste bataljerna - är inne i en tuff period. Östgötarna vann det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Norrköpingsgänget vinner mot det bortasvaga Uppsala-gänget.

***

Södertälje - Modo

Matchtips: 1.

Södertälje är glödheta; sex vinster i följd och obesegrade under ordinarie speltid i åtta matcher i rad inger respekt. Modo blir en rejäl utmaning. Öviksgänget kan ståta med nio poäng på de fyra senaste matcherna och är på stark uppgång efter den tunga serieinledningen. Modo har dessutom besegrat SSK den här säsongen. Sportklubben vann dock det senaste mötet lagen emellan och är tämligen hemmastarka. Lägg därtill att Modo inte direkt har övertygat i bortaplanssammanhang sett över hela säsongen. Tipset är att SSK drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget