Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Västervik - Västerås

Matchtips: 1.

En oviss match. Västervik jagar revansch för förlusten i det senaste mötet lagen emellan - en match som spelades så sent som i fredags. Västervik har trots allt vunnit två av de tre senaste matcherna och är obesegrade under ordinarie speltid i tre bataljer i följd, samtidigt som laget gjort en riktigt bra säsong rent helhetsmässigt så här långt. Västerås föll nu senast, men en förlust mot starka Timrå är inte hela världen. Laget har dessutom vunnit fyra av de fem senaste bataljerna. Känslan är dock att Västervik tar revansch. Mycket till följd av den höga kapaciteten på målvaktsfronten.

***

Modo - Väsby

Matchtips: 1.

Bottenlagen möts. En match där Modo är favoriter. Öviksgänget gjorde det riktigt bra som hemmabetvingade Södertälje nu senast och har håvat in poäng i två matcher i följd. Väsby har sex nederlag i bagaget. Modo är visserligen hemmasvaga, men Väsby har haft stora besvär på bortaplan. Tipset är att hemmaplansfördelen avgör.

***

Tingsryd - Vita Hästen

Matchtips: X.

Svårtippat var ordet. Tingsryd - med två segrar på de tre senaste matcherna - stod för en skräll nu senast genom att bortabesegra Björklöven. Vita Hästen blir en rejäl utmaning. Östgötarna har inkasserat sex poäng på de tre senaste matcherna och är bortastarka. Taif är dock ett bra hemmalag och har ett försvarsmässigt övertag. Tipset utgörs av att smålänningarna får med sig minst en poäng.

***

Almtuna - Timrå

Matchtips: 2.

Almtuna är på gång till följd av hemmasegern mot Bik Karlskoga, men har blandat och gett den senaste tiden. Timrå blir ett enormt kraftprov. Medelpadingarna kan stoltsera med nio (!) vinster i följd och är bortastarka. Uppsala-gänget är emellertid hemmastarka och har goda möjligheter. Inte minst med tanke på målvaktsspelet. Tik vann dock det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att gästerna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Bik Karlskoga - Mora

Matchtips: 1.

Bik Karlskoga har mycket att jobba på efter tre raka förluster. Det har dock varit ytterst jämna matcher på sistone. Mora blir en tuff uppgift. MIK kan ståta med fyra segrar på fem matcher och är ett riktigt bra bortalag. Mora vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Bik har dock ett bättre lag och är ett rätt så bra hemmagäng. Tipset är att Karlskoga-gänget styr upp det här. Mycket till följd av lagets höga offensiva kapacitet.

***

Kristianstad - Södertälje

Matchtips: 2.

En match där Kristianstad jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Södertälje - med tre vinster på de fyra senaste matcherna och poäng i fyra raka sammandrabbningar - blir en ordentlig utmaning. SSK har dock inte direkt övertygat i bortaplanssammanhang sett till helheten den här säsongen. KIK är dock hemmasvaga och Södertälje vann komfortabelt när lagen möttes senast. Tipset utgörs av att bortalaget inkasserar en seger redan under ordinarie speltid.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget