Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Almtuna - Vita Hästen
1: 1.85
X2: 1.75

Matchtips: 2.

Almtuna jagar säkrare mark ovanför kvalseriestrecket och Vita Hästen krigar för att befästa slutspelsserieplatsen. Ais är på gång. Fyra poäng på de två senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Östgötarna blir ett kraftprov. Norrköpingsgänget har visserligen varit ojämna på sistone, men gjort en riktigt bra säsong rent helhetsmässigt. Vita Hästen är dessutom ett bra bortalag. Almtuna har å andra sidan vunnit ett av två möten lagen emellan och ska på intet sätt räknas bort. Tipset utgörs dock av att Hästen blir för svåra den här gången. Mycket till följd av det defensiva övertaget.

***

Timrå - Kristianstad
1: 1.2
X2: 3.55

Matchtips: 1.

Kristianstad på hemmaplan är en match som Timrå ska vinna under normala omständigheter. Formen är dock svag; två raka nederlag talar sitt tydliga språk. Kristianstad - som har förlorat fyra av de fem senaste bataljerna - är också inne i en tung period. KIK har dock vunnit ett av två möten mot Tik och ska inte räknas bort helt och hållet. Inte minst med tanke på den härliga karaktären i laget. Medelpadingarna är emellertid hemmastarka och skåningarna ett mediokert bortalag. Tipset är att Timrå styr upp det här.

***

Modo - Bik Karlskoga
1: 1.4
X2: 2.5

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i toppstriden. Modos form är eminent - fem raka trepoängare inger respekt. Bik Karlskoga - med två raka vinster - blir en rejäl utmaning. Inte minst med tanke på värmlänningarnas suveräna offensiv. Bik är dessutom ett bra bortalag. Lägg därtill att Karlskoga-gänget vann det senaste mötet lagen emellan. Modo har dock besegrat Bik Karlskoga tidigare under säsongen och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Öviksgänget drar det längsta strået den här gången.

***

Södertälje - Västervik
1: 1.55
X2: 2.12

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Södertälje är tämligen formstarka. Fyra vinster på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Västervik är en lurig motståndare. VIK kan ståta med två raka segrar och besitter en hög kapacitet. SSK har dock 2-0 i inbördes möten och Sportklubben är ett helt okej hemmalag. Känslan är att Södertälje styr upp det här. Mycket tack vare den höga kapaciteten på forwardsfronten.

***

Mora - Björklöven
1: 3.15
X2: 1.25

Matchtips: 2.

Mora har - bortaförlusten mot Västervik nu senast till trots - något rätt så bra på gång. Det faktum att MIK är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i följd och har vunnit tre av dessa bataljer talar sitt tydliga språk. Björklöven blir en ordentlig utmaning. Serieledarna kan stoltsera med nio (!) vinster i följd och är grymt bortastarka. Västerbottningarna har dessutom 2-0 i inbördes möten. Mora lär stå emot bra, men tipset utgörs av att Björklöven återigen blir för svåra. Delvis med tanke på målvaktsspelet.

***

Karlskrona - AIK
1: 1.33
X2: 2.75

Matchtips: 1.

Karlskrona har, trots att formen är halvdan (tre förluster på de fyra senaste matcherna), ett gyllene läge att befästa slutspelsserieplatsen. Det beror inte minst på att AIK är sanslöst formsvaga (tio nederlag i följd) och på väg att bli avsågade i bottenträsket. KHK har dessutom 2-0 i inbördes möten och är ett ganska bra hemmalag. Lägg därtill att Gnaget är HockeyAllsvenskans överlägset sämsta bortagäng. Tipset utgörs av att Blekinge-gänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Västerås - Tingsryd
1: 1.3
X2: 2.9

Matchtips: 1.

Västerås - som är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i rad - ska betraktas som favoriter på onsdagskvällen. Tingsryd har tre förluster på de fyra senaste matcherna och VIK vann det senaste mötet lagen emellan. Därmed inte sagt att Taif ska räknas bort. Smålänningarna har vunnit mot Västerås tidigare under säsongen och är ett lag med en hög grundkapacitet. VIK:s hemmaplansfördel väger dock tungt och känslan är att västmanlänningarna styr upp detta. Delvis till följd av lagets offensiva övertag.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget