Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Vita Hästen - Karlskrona
1: 1.38
X2: 2.55

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Vita Hästen har mycket att jobba på efter tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Karlskrona - med tre raka trepoängare - blir ett kraftprov. KHK har dessutom besegrat östgötarna den här säsongen. Norrköpingsgänget vann dock det senaste mötet lagen emellan och är ett helt okej hemmalag. Tipset utgörs av att Vita Hästen styr upp det här, trots att Karlskrona är svårspelade i bortaplanssammanhang.

***

Kristianstad - Modo
1: 3.05
X2: 1.27

Matchtips: 2.

Det skiljer hela 36 poäng mellan lagen - men det här är ändå en svårtippad sammandrabbning. Kristianstad är ett lag med mycket karaktär som är tuffa att möta. KIK har dock varit ojämna den senaste tiden och är inte direkt något höjdarlag i hemmaplanssammanhang. Modo kan dessutom ståta med sex trepoängare på de sju senaste bataljerna. Lägg därtill att Öviksgänget har 2-0 i inbördes möten. Tipset är att Modo drar det längsta strået. Delvis till följd av lagets offensiva övertag.

***

Almtuna - Västerås
1: 2.08
X2: 1.57

Matchtips: 2.

Almtuna har mycket att jobba på efter fem raka förluster. Västerås har visserligen förlorat tre av de fyra senaste matcherna, men bortavinsten nu senast mot Timrå inger onekligen respekt. Uppsala-gänget har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och ska på intet sätt räknas bort. VIK är dock ett riktigt bra bortalag och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Inte minst offensivt. Tipset utgörs av att västmanlänningarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

AIK - Björklöven
1: 3.7
X2: 1.18

Matchtips: 2.

En match där AIK slår ur underläge. Stockholmarna är grymt formsvaga (sex raka nederlag) och ett bristfälligt hemmalag. Björklöven blir en extrem utmaning. Västerbottningarna kan ståta med fem raka segrar och är oerhört bortastarka. Björklöven har dessutom 2-0 i inbördes möten. Björklöven lär inte tappa en enda poäng på onsdagskvällen.

***

Bik Karlskoga - Mora
1: 1.18
X2: 3.7

Matchtips: 1.

Bik Karlskoga jagar revansch efter bortaförlusten mot Björklöven. Mycket talar för att så kommer bli fallet. Värmlänningarna har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och är ett av HockeyAllsvenskans främsta hemmalag. Mora har dessutom två raka förluster. Lägg därtill att Bik har 2-0 i inbördes möten, samtidigt som MIK är ett ytterst halvdant bortalag. Tipset utgörs av att Karlskoga-gänget håvar in tre poäng. Mycket tack vare lagets spetsiga offensiv.

***

Tingsryd - Södertälje
1: 1.7
X2: 1.9

Matchtips: X.

Ovisst värre. En riktig sexpoängsmatch i topp åtta-striden. Tingsryd har blandat och gett den senaste tiden, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Mora nu senast. Södertälje - som kan ståta med fyra vinster på de fem senaste matcherna - blir ett kraftprov. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en rysare. Känslan är att tillställningen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget