Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Vita Hästen - Södertälje
1: 1.54
X2: 2.32

Matchtips: 1.

Vita Hästen har onekligen prickat in formen; fem raka vinster inger respekt. Södertälje blir en tuff utmaning. Inte minst med tanke på att SSK har en hög grundkapacitet. Formen är dock svag (tre nederlag i följd) och Södertälje är ett halvdant bortalag. Lägg därtill att östgötarna vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset utgörs av att Norrköpingsgänget utökar vinstsviten. Mycket till följd av lagets vassa offensiv.

***

Västerås - Timrå
1: 1.92
X2: 1.78

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i topp fyra-striden. En oerhört oviss batalj. Västerås - med två raka trepoängare i bagaget - är på stark uppgång. Timrå blir en rejäl utmaning. Tik kan ståta med fem vinster i följd och har en fantastisk offensiv spetskompetens. Medelpadingarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Medelpadingarna är dessutom bortastarka. Känslan är emellertid trots allt att VIK styr upp det här. Delvis tack vare lagets fina powerplayspel.

***

AIK - Västervik
1: 1.6
X2: 2.2

Matchtips: X.

Ytterligare en tämligen svårtippad match. AIK - med två raka förluster - har dippat igen efter den fina insatsen hemma mot Mora. Västervik, som har fyra förluster i rad, är också inne i en tung period. Stockholmarna vann det senaste mötet lagen emellan, men är hemmasvaga. Tipset är att VIK krigar till sig minst en poäng.

***

Bik Karlskoga - Björklöven
1: 1.9
X2: 1.8

Matchtips: X.

Toppmöte i Nobelhallen. Bik Karlskoga har förlorat hälften av de fyra senaste matcherna. Björklöven kan stoltsera med sex vinster i följd och vann när lagen möttes senast. Västerbottningarna är dessutom grymt bortastarka. Värmlänningarna är å andra sidan ett suveränt hemmalag och har ett offensivt övertag. Tipset utgörs av att Bik får med sig minst en pinne inför hemmafansen.

***

Kristianstad - Karlskrona
1: 2.34
X: 3.99
2: 2.32

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad sammandrabbning. Kristianstad - med fem raka nederlag i bagaget - jagar ett trendbrott. Karlskrona är ute efter revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. KHK har trots allt tagit poäng i tre av dessa matcher och gjort en bra säsong i allmänhet hittills. Blekinge-gänget vann dessutom när laget möttes senast. Känslan är att Karlskronas starka lagkollektiv kommer räcka till minst en poäng i kväll.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget