Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar onsdagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Vita Hästen - Modo
1: 2.88
X: 4.1
2: 1.92

Matchtips: 2.

Vita Hästen har kommit igång på allvar; fyra vinster på de fem senaste matcherna imponerar. Modo blir en extremt tuff uppgift. Övikslaget kan stoltsera med tolv (!) raka trepoängare. Modo vann dessutom när lagen möttes senast. Modo är dessutom bortastarka och Vita Hästen har inte direkt rosat marknaden i hemmaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Öviksgänget styr upp det här. Mycket till följd av lagets offensiva övertag.

***

Almtuna - Timrå
1: 3.01
X: 4
2: 1.89

Matchtips: 2.

Almtuna - som hemmabetvingade Västerås nu senast - är på gång efter en tung period. Timrå blir ett stort kraftprov. Tik kan ståta med nio poäng på de fyra senaste matcherna och har snittat två poäng per bortamatch. Ais är förvisso ett helt okej hemmalag, men Timrå vann när lagen möttes senast. Medelpadingarna har i grunden ett betydligt bättre lag. Inte minst på forwardssidan. Tipset är att Tik drar det längsta strået även den här gången.

***

Björklöven - Västervik
1: 1.49
X: 4.5
2: 4.7

Matchtips: 1.

Västervik på hemmaplan är en match som Björklöven ska vinna under normala omständigheter. Västerbottningarna kan ståta med tre raka trepoängare och är ruskigt hemmastarka. Västervik har dessutom tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Faktum är å andra sidan att VIK vann när lagen möttes senast. Björklöven lär dock ta revansch. Mycket tack vare lagets försvarsmässiga övertag.

***

Bik Karlskoga - Södertälje
1: 1.48
X: 4.7
2: 4.5

Matchtips: 1.

Bik Karlskoga - med 13 poäng på de fem senaste matcherna - är i allra högsta grad favoriter. Södertälje ska dock på intet sätt räknas bort. Tre vinster i följd är ett bra facit och SSK är ett lag med en hög grundkapacitet i allmänhet. Bik vann dock det senaste mötet lagen emellan och är oerhört hemmastarka, samtidigt som Södertälje är ett mediokert bortalag. Tipset utgörs av att värmlänningarna styr upp det här. Delvis till följd av lagets grymma offensiv.

***

Tingsryd - Karlskrona
1: 1.76
X2: 1.94

Matchtips: X.

Prestigematch i Nelson Garden Arena. Tingsryd har förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Karlskrona - med två förluster på de tre senaste matcherna - har också haft det tungt på sistone. Taif vann när lagen möttes senast, men Blekinge-gänget har ett bättre lag. Känslan är att KHK får med sig minst en pinne.

***

AIK - Mora
1: 1.94
X: 3.96
2: 2.92

Matchtips: 1.

Två formsvaga lag möts. AIK är uppe i nio (!) raka förluster. Mora har en sex matcher lång förlustsvit. Stockholmarna vann det senaste mötet lagen emellan och MIK är väldigt bortasvaga. Känslan är att förlustsviten vänder för AIK - med Bobo Simensen som huvudtränare i båset den här gången - på onsdagskvällen. Delvis tack vare Moras offensiva brister.

***

Kristianstad - Västerås
1: 1.93
X2: 1.77

Matchtips: X.

Svårtippat värre. Kristianstad jagar revansch efter två raka förluster. Västerås blir en rejäl utmaning. Inte minst med tanke på att VIK är ett bra bortalag och vann när lagen möttes senast. Västmanlänningarna har dock förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Skåningarna har tagit poäng i sex av nio hemmamatcher och tipset utgörs av att KIK krigar till sig minst en pinne.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget