Dragskott tippar måndagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar måndagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar måndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar måndagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Björklöven - Vita Hästen
1: 1.36
X2: 2.87

Matchtips: 1.

Björklöven jagar revansch efter två raka förluster. Mycket talar för att så blir fallet. Västerbottningarna gjorde det riktigt bra rent spelmässigt nu senast borta mot formstarka Modo och är hemmastarka. Vita Hästen ska dock inte räknas bort helt och hållet. Faktum är att Norrköpingsgänget är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i följd. Björklöven vann emellertid det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre spelarmaterial. Tipset är att hemmalaget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Almtuna - Södertälje
1: 1.73
X2: 1.97

Matchtips: 2.

Två lag i ett mycket stort poängbehov möts. Almtuna har förlorat två av de tre senaste matcherna. Södertälje - med tre nederlag på de fyra senaste bataljerna - är också inne i en tung period. Ais vann det senaste mötet lagen emellan och SSK är dessutom HockeyAllsvenskans sämsta bortalag. Södertälje har dock potential och känslan är att Södertälje tar revansch i en jämn batalj.

***

Västerås - Karlskrona
1: 1.92
X: 4.1
2: 2.9

Matchtips: 1.

Västerås - som har blandat och gett på sistone - är ute efter en snabb revansch efter hemmanederlaget mot Bik Karlskoga. Karlskrona är en lurig motståndare. KHK har inte direkt ett "flashigt" lag, men är ett starkt lagkollektiv och fyra vinster på de fem senaste matcherna inger respekt. Lägg därtill att Blekinge-gänget är ett bra bortalag. Karlskrona vann dessutom när lagen möttes senast. VIK har dock i grunden ett bättre lag och tipset utgörs av att västmanlänningarna tar revansch. Delvis till följd av det vassa målvaktsspelet.

***

Bik Karlskoga - AIK
1: 1.66
X: 4.33
2: 3.59

Matchtips: 1.

En match där Bik Karlskoga är tämligen stora favoriter. Formen är god: 13 poäng på de fem senaste matcherna imponerar. AIK har sex nederlag i följd. Många av matcherna har dock varit ytterst jämna och Gnaget har en hög grundkapacitet. Värmlänningarna vann dock det senaste mötet lagen emellan och är väldigt hemmastarka. Tipset utgörs av att Bik vinner igen. Mycket tack vare lagets offensiva övertag.

***

Kristianstad - Mora
1: 1.92
X: 3.92
2: 2.99

Matchtips: X.

En mycket svårtippad sammandrabbning. Kristianstad har gjort det oerhört bra de senaste veckorna - fem vinster på de sex senaste matcherna är fenomenalt. Mora har mycket att jobba på efter tre raka förluster. MIK vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och känslan är att masarna får med sig minst en poäng på måndagskvällen, trots att laget inte direkt är bortastarka.

***

Tingsryd - Västervik
1: 1.74
X2: 1.96

Matchtips: X.

Ytterligare en grymt oviss match. Tingsryd - med fyra nederlag på de fem senaste matcherna - har hamnat i en formsvacka. Västervik har varit ojämna på sistone och haft svårt att hitta den rätta stabiliteten. Taif vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tingsryd är dock ett halvdant hemmalag och känslan är att VIK får med sig minst en poäng från Nelson Garden Arena.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget