Dragskott tippar lördagens Play Off 1-matcher

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens Play Off 1-matcher

Lindlöven - Visby/Roma

Matchtips: X.

En väldigt svårtippad match. Det har varit idel jämna möten i den här matchserien och är upplagt för en riktig rysare under lördagen. Känslan är att matchen inte avgörs förrän på övertid.

***

Boden - Teg

Matchtips: 1.

Boden reste sig på ett fenomenalt sätt tidigare i kväll genom att köra över Teg totalt. TSK har visserligen 4-2 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen, men BHF har i grunden ett betydligt bättre lag och det är inte så troligt att norrbottningarna viker ner sig nu när allt ska avgöras. Tipset utgörs av att Boden vinner redan under ordinarie speltid.

***

Östersund - Kiruna AIF

Matchtips: 1.

Östersund tog revansch under fredagen och har goda möjligheter att vinna igen. ÖIK har i grunden ett bättre spelarmaterial och hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i en matchserie med idel hemmavinster. Tipset är att jämtlänningarna återigen vinner utan att behöva ta matchen till övertid.

***

Kallinge/Ronneby - Vimmerby

Matchtips: X.

En av några väldigt, väldigt ovissa Play Off 1-matcher under lördagen. Vimmerby studsade tillbaka på ett starkt sätt tidigare i kväll och har ett riktigt bra läge. Känslan är att VH - i sämsta fall för smålänningarnas del - tar den här matchen till övertid.

***

Nybro - Nyköping

Matchtips: 1.

En lurig match att tippa. Nybro har ett bättre lag med en mäktig offensiv kapacitet, men hade svängdörrar i defensiven tidigare i kväll och har försatt sig i en prekär situation. Vårserielaget Nyköping spelar utan press och Vikings har en tuff match framför sig. Tipset är emellertid att Nybro blir för svåra för södermanlänningarna i slutändan. Just till följd av Vikings redan nämnda skyhöga offensiva kapacitet.

***

Tranås - Piteå

Matchtips: X.

Båda sammandrabbningarna i den här matchserien har gått till övertid. Mycket talar för att så blir fallet ytterligare en gång mellan två oerhört jämna lag.