Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Timrå - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En lurig match att tippa. Timrå har en del tunga avbräck. Tik har dessutom varit ojämna den senaste tiden. Vita Hästen - med sex poäng på de tre senaste matcherna - blir en rejäl utmaning. Medelpadingarna har emellertid 3-0 i inbördes möten och är hemmastarka. Tipset utgörs av att Timrå styr upp det här redan under ordinarie speltid, trots att östgötarna är ett bra bortalag. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

***

Björklöven - Karlskrona

Matchtips: 1.

Björklöven jagar en snabb revansch efter nederlaget borta mot Mora. Möjligheterna är mycket goda. Västerbottningarna kan stoltsera med nio (!) vinster på de tio senaste matcherna och det skiljer hela 48 poäng mellan lagen. Karlskrona har dessutom tre förluster i följd. Lägg därtill att KHK inte direkt något suveränt bortalag. Därmed inte sagt att Blekinge-laget ska räknas bort. Faktum är att Karlskrona vann det senaste mötet lagen emellan. Björklöven har dock 2-1 i inbördes möten och är grymt hemmastarka. Tipset är att hemmalaget inkasserar tre poäng.

***

Västervik - Modo

Matchtips: 2.

En tämligen svårtippad match. Västervik - som kan ståta med tre vinster i följd - är på stark uppgång. Modo blir ett stort kraftprov. Öviksgänget har sex raka trepoängare och är bortastarka. VIK har dock 2-1 i inbördes möten och grundkapaciteten är hög i allmänhet. Västervik är emellertid inget suveränt hemmalag och Modo har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset är att gästerna styr upp det här. Mycket till följd av det offensiva övertaget.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget