Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Västerås - Kristianstad
1: 1.4
X: 4.7
2: 5.5

Matchtips: 1.

En match där Västerås är stora favoriter. Formen är dock halvdan - fyra förluster på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Kristianstad, som också har fyra nederlag på de fem senaste matcherna, är också inne i en tung period. VIK är ett rätt så bra hemmalag och KIK har inte direkt övertygat i bortaplanssammanhang. Västmanlänningarna har dessutom i grunden ett bättre lag. Lägg därtill att Västerås har 2-0 i inbördes möten. Tipset utgörs av att VIK vinner redan under ordinarie speltid.

***

Timrå - Almtuna
1: 1.48
X: 4.4
2: 4.9

Matchtips: 1.

En måste-vinna-match för Timrå i toppstriden. Formen är god. Tio pinnar på de fyra senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Almtuna har visserligen hela fem förluster på de sex senaste matcherna, men är på rätt väg i och med hemmavinsten mot Västerås nu senast. Timrå är emellertid hemmastarka och Ais är ett av seriens sämsta hemmalag. Tik kan dessutom ståta med 2-0 i inbördes möten. Allt annat än tre Timrå-poäng vore tämligen oväntat.

***

Modo - Vita Hästen
1: 1.61
X: 3.7
2: 3.87

Matchtips: 1.

Modo jagar lagets åttonde (!) trepoängare inom loppet av de nio senaste matcherna. Vita Hästen blir ett kraftprov. Norrköpingsgänget har håvat in sju poäng på de tre senaste matcherna och har gjort en väldigt bra säsong utifrån förutsättningarna hittills. Vita Hästen har dessutom vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen. Östgötarna är dessutom ett helt okej bortalag. Modo har dock ett bättre lag och är ruskigt hemmastarka. Tipset utgörs av att Modo styr upp det här. Mycket till följd av lagets offensiva övertag.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget