Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Västervik - AIK
1: 1.47
X2: 2.3

Matchtips: 1.

Sexpoängsmatch i bottenstriden. Västervik har goda möjligheter. VIK är obesegrade under ordinarie speltid i tre matcher i följd. AIK - med fem raka nederlag i bagaget - har hamnat i en svacka. Gnaget har dock vunnit ett av två möten lagen emellan den här säsongen och ska på intet sätt räknas bort. Västervik är dessutom ett halvdant hemmalag. Stockholmarna är å andra sidan usla i bortaplanssammanhang och tipset utgörs av att VIK styr upp det här.

***

Södertälje - Vita Hästen
1: 1.8
X2: 1.8

Matchtips: 1.

En väldigt oviss batalj mellan två lag som krigar om att bli topp åtta. Södertälje föll visserligen nu senast borta mot Kristianstad, men tog trots allt poäng och tre vinster på de fyra senaste matcherna är ett vasst facit. Vita Hästen har blandat och gett på sistone, men gjort en bättre säsong än SSK rent helhetsmässigt. Lägg därtill att östgötarna har 2-0 i inbördes möten. Vita Hästen är dessutom ett bra bortalag. Södertälje besitter dock en hög grundkapacitet och känslan är att SSK tar revansch.

***

Mora - Tingsryd
1: 1.62
X2: 2

Matchtips: X.

Mora jagar revansch efter nederlaget borta mot Vita Hästen. Möjligheterna är goda. MIK kan ståta med två vinster på de tre senaste matcherna och Tingsryd - med tre förluster på de fyra senaste bataljerna - är inne i en tuff period. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn match. Masarna har fått in en del fina förstärkningar i laget och kapaciteten är hög. Tipset är att Mora får med sig minst en poäng under lördagen, trots att laget inte direkt har övertygat i hemmaplanssammanhang den här säsongen.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget