Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Björklöven - Tingsryd
1: 1.22
X2: 3.35

Matchtips: 1.

En match där Björklöven är stora favoriter. Västerbottningarna kan stoltsera med fyra vinster på de fem senaste matcherna och är obesegrade under ordinarie speltid i dessa bataljer. Tingsryd - med två nederlag på de tre senaste matcherna - har en hel del att jobba på. Björklöven har dessutom 2-0 i inbördes möten och är grymt hemmastarka. Tipset utgörs av att västerbottningarna vinner igen. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Kristianstad - Södertälje
1: 2.05
X: 3.99
2: 2.69

Matchtips: X.

En tämligen oviss sammandrabbning. Kristianstad har förlorat majoriteten av matcherna de senaste matcherna. Södertälje - som kan stoltsera med fem segrar på de sex senaste matcherna - blir en rejäl utmaning. Lägg därtill att SSK har 2-0 i inbördes möten. Det har dock varit idel jämna matcher och känslan är att skåningarna kämpar till sig minst en poäng inför hemmafansen mot ett Södertälje som inte direkt har varit något höjdarlag i bortaplanssammanhang sett över hela säsongen.

***

Almtuna - Karlskrona
1: 1.67
X2: 1.93

Matchtips: 2.

Ytterligare en väldigt svårtippad match. Almtuna jagar revansch efter tre förluster i följd. Karlskrona har visserligen fyra förluster på de fem senaste matcherna, men är på stark uppgång till följd av hemmavinsten mot Västerås nu senast. Lägg därtill att KHK har vunnit båda matcherna mot Uppsala-laget den här säsongen. Tipset är att Blekinge-gänget vinner igen. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Bik Karlskoga - Västervik
1: 1.22
X2: 3.35

Matchtips: 1.

Västervik på hemmaplan är en match som Bik Karlskoga ska vinna under normala omständigheter. Det blev en storseger när Bik mötte VIK i Nobelhallen tidigare under säsongen och värmlänningarna har i grunden ett mycket bättre lag. Därmed inte sagt att Västervik ska räknas bort totalt. Faktum är att VIK har besegrat Karlskoga-gänget tidigare den här säsongen. Västervik har dessutom två raka vinster. Bik har emellertid vunnit sju av de åtta senaste matcherna och är väldigt hemmastarka. Tipset utgörs av att Bik Karlskoga vinner redan under ordinarie speltid.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget