• Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Dragskott tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan

Karlskrona - Tingsryd

Matchtips: 1.

Prestigematch i NKT Arena. Karlskrona har mycket att jobba på efter två raka förluster. Tingsryd kan ståta med två vinster på de tre senaste matcherna. Taif vann det senaste mötet lagen emellan, men faktum är att KHK har 2-1 i inbördes möten. Känslan är att Blekinge-gänget vinner i kväll. Mycket till följd av hemmaplansfördelen.

***

AIK - Västervik

Matchtips: 1.

En match där AIK är favoriter, två förluster på de tre senaste matcherna till trots. Västervik - som är obesegrade under ordinarie speltid i åtta (!) matcher i följd - har emellertid i allra högsta grad ett bra läge. Gnaget har dock 3-0 i inbördes möten och är grymt hemmastarka. Tipset utgörs av att stockholmarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Pantern - Södertälje

Matchtips: X.

En tämligen svårtippad sammandrabbning. Pantern - som kan ståta med tre raka vinster - har prickat in formen. Södertälje är också formstarka (fyra segrar på fem matcher). SSK har 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. IKP är dessutom hemmasvaga. Känslan är att Södertälje får med sig minst en pinne i kväll.

***

Almtuna - Modo

Matchtips: 2.

Almtuna jagar revansch efter två torskar på de tre senaste matcherna. Modo, som har tre raka nederlag, är också inne i en tuff period. Öviksgänget har 2-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset är att Modo styr upp det här, trots att Uppsala-gänget är bra i hemmaplanssammanhang.

Dela inlägg:

Kommentera inlägg