Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Vita Hästen - Kristianstad
1: 2.13
X: 3.86
2: 2.62

Matchtips: 1.

Vita Hästen jagar revansch efter fyra nederlag på de fem senaste matcherna. Möjligheterna är goda. Kristianstad har åkt på tre raka nederlag och östgötarna har i grunden ett bättre lag. KIK är dessutom bortasvaga. Vita Hästen är å andra sidan ett mediokert hemmalag. Tipset utgörs hur som helst av att Norrköpingsgänget blir laget som vänder den negativa trenden. Mycket tack vare det defensiva övertaget.

***

Almtuna - Tingsryd
1: 1.82
X: 1.88

Matchtips: 1.

En väldigt svårtippad sammandrabbning. Almtuna har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Tingsryd blir ett kraftprov. Taif gjorde det riktigt bra som bortabetvingade Karlskrona nu senast och kan ståta med två raka vinster. Smålänningarna är dessutom ett bra bortalag. Lägg därtill att Ais fortfarande inte har vunnit på hemmaplan. Känslan är trots allt att vinden vänder för Almtuna på fredagskvällen och att Ais krigar sig till tre poäng.

***

Västervik - Karlskrona
1: 1.76
X: 1.94

Matchtips: 1.

Västervik har fått råg i ryggen till följd av den heroiska insatsen borta mot Björklöven. Formen är dock minst sagt svag rent helhetsmässigt - sex nederlag på de sju senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Karlskrona blir en tuff uppgift, trots att KHK är på nedgång (förlust hemma mot Tingsryd nu senast). Blekinge-laget har nämligen vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Karlskrona är dessutom bortastarka, samtidigt som VIK är ett halvdant hemmalag. Tipset är emellertid att Västervik fortsätter visa karaktär efter insatsen i Västerbotten och styr upp det här.

***

Bik Karlskoga - Västerås
1: 1.97
X: 4.1
2: 2.78

Matchtips: 1.

Prestigematch i Nobelhallen. Bik Karlskoga är formstarka; fyra vinster på fem matcher talar sitt tydliga språk. Västerås har blandat och gett på sistone, men grundkapaciteten är tämligen hög. VIK har dock haft stora besvär på bortais. Lägg därtill att Bik är ett högklassigt hemmalag. Tipset är att hemmaplansfördelen avgör.

***

Södertälje - Björklöven
1: 3.09
X: 3.91
2: 1.89

Matchtips: 2.

Södertälje är ute efter revansch efter fem förluster på de sex senaste matcherna. Björklöven har förvisso tagit sju poäng på de tre senaste matcherna, men är på nedgång i och med hemmaförlusten mot Västervik nu senast. Västerbottningarna är dock bortastarka och har - rent helhetsmässigt - visat prov på en imponerande jämnhet den här säsongen så här långt. Tipset är att Björklöven studsar tillbaka direkt genom att vinna redan under ordinarie speltid. Delvis till följd av det starka målvaktsspelet.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget