Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Spela på allsvenska matcher hos Yobetit.

***

Vita Hästen - Karlskrona
1: 2.02
X: 3.96
2: 2.76

Matchtips: 1.

En väldigt oviss match. Vita Hästen har visserligen förlorat två av de tre senaste matcherna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Södertälje nu senast. Karlskrona blir en tuff utmaning. KHK - som kan ståta med tre vinster i följd - har onekligen prickat in formen. Blekinge-laget är dessutom bortastarka. Vita Hästen har emellertid i grunden ett bättre lag och tipset är att östgötarna styr upp det här.

***

AIK - Björklöven
1: 2.6
X: 3.91
2: 2.13

Matchtips: 2.

AIK - som har två vinster i följd - är på stark uppgång efter en tids motgångar. Björklöven blir en enormt stort kraftprov. Serieledarna har gjort en suverän säsong hittills och visat prov på en gedigen stabilitet över hela rinken. Gnaget lär stå emot bra, men tipset utgörs av att västerbottningarna blir för svåra. Delvis med tanke på Björklövens eminenta målvaktsspel.

***

Kristianstad - Modo
1: 2.96
X: 4
2: 1.91

Matchtips: 2.

Kristianstad jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Modo blir en tämligen svår uppgift. Övikslaget har blandat och gett den här säsongen, men är på gång till följd av den komfortabla vinsten hemma mot Almtuna nu senast. Modo har å andra sidan alltjämt inte vunnit på bortaplan och KIK är hemmastarka. Det är upplagt för en jämn batalj. Känslan är att Modo styr upp det här till slut. Mycket tack vare lagets starka offensiva övertag.

***

Tingsryd - Södertälje

1: 2.11
X: 3.91
2: 2.62

Matchtips: 1.

Tingsryd har mycket att jobba på efter två raka förluster. Taif har dock mött riktigt bra lag och mycket talar för att smålänningarna studsar tillbaka på fredagskvällen. Offensivt bedrövliga Södertälje är formsvaga (tre nederlag på fyra matcher) och ett mediokert bortalag. Tipset utgörs av att Tingsryd drar det längsta strået. Till stor del till följd av det offensiva övertaget.

***

Västerås - Almtuna

1: 1.39
X: 4.7
2: 5.80

Matchtips: 1.

Almtuna på hemmaplan är en match som Västerås ska vinna alla dagar i veckan. Formen är dock halvdan; två förluster på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Almtuna har å andra sidan förlorat hela sju (!) av åtta matcher. VIK är dessutom ett riktigt bra hemmalag. Västmanlänningarna lär inte tappa en enda poäng.

***

Samtliga odds är tagna från Yobetit. Alla nya spelare hos Yobetit får en bonus på 150% upp till 1500 kr.

Detta är ett samarbete med Yobetit.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget