Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bild från Bildbyrån

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Bik Karlskoga - Vita Hästen

Matchtips: 1.

En svårtippad match. Bik Karlskoga har mycket att jobba på - i såväl offensiven som defensiven - efter två raka förluster. Vita Hästen, sin också har två raka nederlag, är ett annat lag som är inne i en tuff period. Östgötarna är visserligen ett bra bortalag, men Karlskoga-gänget är rätt så bra i hemmaplanssammanhang. Lägg därtill att värmlänningarna vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset utgörs av att Bik drar det längsta strået.

***

Timrå - Väsby

Matchtips: 1.

Det råder inga tvivel om att Timrå ska betraktas som stora favoriter på fredagskvällen. Medelpadingarna kan stoltsera med tio (!) vinster i följd. Väsby har förvisso sex poäng på de tre senaste matcherna, men är på nedgång i och med den stora bortaförlusten mot Modo nu senast. Lägg därtill att nykomlingarna är bortasvaga. Tik är ett väldigt bra hemmalag och vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att Timrå vinner redan under ordinarie speltid. Mycket till följd av det offensiva övertaget.

***

AIK - Södertälje

Matchtips: X.

Derbydags på Hovet. En väldigt oviss sammandrabbning. AIK har förvisso inte direkt övertygat rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men bortavinsten nu senast mot Västerås får ses som ett stort steg i rätt riktning. Södertälje blir ett kraftprov. SSK kan ståta med fem segrar i rad och har gjort en bättre säsong än Gnaget så här långt. Stockholmarna besitter dock en hög grundkapacitet och känslan är att AIK krigar till sig minst en poäng.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget