Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
  • Hem
  • Dragskott
  • Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan
Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Foto: Bildbyrån (montage)

Dragskott tippar fredagens matcher i HockeyAllsvenskan

Västerås - Västervik

Matchtips: 1.

Lagen möts för tredje (!) gången inom loppet av en vecka. En tämligen oviss batalj. De två senaste mötena har avgjorts på övertid/straffar. Det är upplagt för ytterligare en rysare. Känslan är att hemmastarka Västerås drar det längsta strået redan under ordinarie speltid den här gången. Mycket tack vare målvaktsspelet och hemmaplansfördelen.

***

Timrå - Väsby

Matchtips: 1.

En match där Timrå är stora favoriter. Medelpadingarna har håvat in nio (!) vinster i följd och är hemmastarka. Väsby har sju förluster i följd och är ett uselt bortalag (bara tre pinnar på sju bataljer). Allt annat än tre poäng till hemmalaget vore en enorm skräll.

***

Södertälje - Modo

Matchtips: X.

Ovisst värre. Södertälje har prickat in formen; fyra trepoängare på de fem senaste matcherna och obesegrade under ordinarie speltid i dessa bataljer imponerar. Modo blir en tuff utmaning. Övikslaget har två vinster i följd och tre raka matcher med poäng. Modo vann dessutom när lagen möttes senast. Känslan är att bortalaget får med sig minst en poäng från Scaniarinken, trots att SSK är så pass vassa i hemmaplanssammanhang.

Dela inlägg

Kommentera blogginlägget